Curs valutar

13-Nov-2018

1 EURO = 4.6599 RON  
1 USD = 4.1469 RON  

Etichete
fibra opticaswitchrouterrouter wirelessswitch gigabitz-wavestabilizator de tensiunepoeswitch cu managementcablu utpcabinetstatie radiostatie radio autostatie radio cb19"rackapceilingtavangigabitcameraplanettemperaturepolitasensorhumiditylightantene satelitwallmountsfpstabilizator trifazictviturbohdahdhikvisionvu+smartfibarocontrollersnmpshelfpdutegatewayrouter wireless routerplugindustrialprizaunifiamikotkb4kraspberry pi 2 model benergymountableantene 24ghzjackrca4 contactcablevideoaudioraspberry piraft3000soloperetemountcomutatormeter1000mswitch poemicro switchdoor phone802.3at720pcutiefanhdmiventip6610gdates2turnelectricisfp+cablu ftpconector1500wdm2200serverfixaac routerelectricconectoriaeotecarduinortl8370-grgertduinorapidraspberrysolarinoxdoor lock27urouter gigabitsirenups37u22uinjectorinvertermobilacat5stacking sfpfbcmesha4combooutdoor65042u10kvamirapoppvu+ tuner dvb-c/t/t2raspberry pi 2 model b+ kit5ghz3kmxsfprazberryraspberry pi 3 model bcablusipcentrala1200600010000female100mhdepsw2pcimetalichd8265lcdsplitergigaethernetventilatielaptopsasiut60gaming1300usb20kva10001050850ftth600bateriewmsinusapcpigtail4kse900pirduo2duo 2vu+ duo2vu+ solo2camewrabanana probanana pidvr4ch150mftpab cryptobox 600hdcablu alimentaretvvideo interfonwirelessvera pluswifiusb stickmotiongepongiga 850nm mc high wualitygasbaluncoaxialmonturadoor sensortesterconvertortermostatplcvgapatchtrifazicinvertor47usindelld630d-630unowindow sensormicroswitchflood sensorsmoke sensorrelay switchrgbwdimmerwallsocketblindacumulatorrepeter

ANPC


Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Mondo Plast SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului mondoplast.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Mondo Plast srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Mondo Plast srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Declinarea Responsabilitatilor

Mondo Plast SRL face toate eforturile pentru ca informatiile prezente pe acest site sa fie actuale si corecte. Mondo Plast SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele daune directe sau indirete provocate de utilizarea acestui site sau de informatiile publicate pe acest site.
Acest site poate contine link-uri spre site-uri ale unor terte parti, care nu sunt administrate de Mondo Plast SRL. Prezenta acestor link-uri nu inseamna ca Mondo Plast SRL aproba continutul site-urilor respective. Mondo Plast SRL face totul posibil pentru ca site-ul mondoplast.ro sa fie disponibil, Mondo Plast SRL nu poate fi facut responsabil pentru orice dauna provocata de indisponibilitatea (temporara) a site-ului mondoplast.ro
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a firmei Mondo Plast SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, societatea Mondo Plast SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe acest site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Mondo Plast srl nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, societatea Mondo Plast SRL isi asuma dreptul de a nu onora comenzi in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Securitatea datelor
Mondo Plast SRL respecta confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor acestui site si garanteaza tratarea acestor informatii ca si confidentiale. Informatiile personale introduse de catre vizitatori pe acest site nu vor fi dezvaluite altor parti terte, iar Mondo Plast face totul posibil pentru a pastra aceste informatii confidentiale.

Acord de informare
Prin inregistrarea pe acest site utilizatorul este de acord sa primeasca informatii referitoare la produsele comercializate, activitatea desfasurata, sau alte materiale informative.

Stocuri:

 

RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau cu mijloace proprii, la solicitarea Clientului.

b. Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor, CU EXCEPTIA CAZURILOR SPECIALE si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

c. Cazuri speciale

In cazul in care cumparatorul solicita expedierea prin curier a urmatoarelor produse fragile - Rack-uri, antene satelit, etc, acesta isi asuma toate riscurile si responsabilitatile asupra expeditiei.

In aceste cazuri nu este posibila ambalarea la standardele cerute de curier ( ambalaj din lemn ), pretul acestuia putand depasi costul produsului.

Ptr acest gen de produse nu ne asumam riscuri sau responsabilitati decat in cazul in care livrarea se face cu mijloacele noastre de transport.