Producatori

Produsele Aeotec


  Descriere Download
AEOEZW074Multisensor Z-Wave Plus Aeotec 4 in 1 Aeotec - AEOEZW074

Multisensor Z-Wave Plus Aeotec 4 in 1, pentru interior si exterior, cu functii de senzor de miscare, senzor de temperatura, senzor de umiditate si senzor de luminozitate. Alimentarea se face cu ajutorul unui cablu 5V USB optional, dar si cu baterii 4xAAA.

 


Nici un fisier!!
AEOEZW090-CController USB cu baterie GEN5 pentru Z-Wave Plus Aeotec - AEOEZW090-C

Cu ajutorul noului stick USB Z-Wave Generatia 5 de la Aeon Labs PCul, laptopul, Bareboneul, Razbbery Pi etc. pot devenii controllerul central al casei inteligente. Acest controller realizeaza reteaua Z-wave cu ajutorul protocolului Z-Wave Serial API, utilizat de marii producatori de softuri IP Symcon, Homeseer etc. Datorita bateriei integrate, puteti controla reteaua Z-Wave cu ajutorul unui buton de pe carcasa cand PCul sau laptopul este oprit.

 


Nici un fisier!!
AEOEZW100Multisensor 6 Z-Wave Plus Aeotec Aeotec - AEOEZW100

Multisensor Z-Wave Plus Aeotec 6 in 1, cu functii de senzor de miscare, senzor de temperatura, senzor de lumina, senzor de umiditate, senzor de vibratii si senzor UV. Alimentarea se face cu ajutorul unui cablu USB, pentru backup existand doua baterii CR123A.

 


Nici un fisier!!
AEO_MESMicro comutator Aeotec Z-Wave cu montare in doza Aeotec - AEO_MES

Aeon Labs Energy Smart microîntrerupator este un comutator Z-Wave low-cost cu specific utilizat pentru a activa comanda și controlul Z-Wave (pornit / oprit) utilizat pentru intrerupatoarele existente în perete. Modulul fără fir este alimentat de la sursa de alimentare și este un design cu trei fire, care necesită o conexiune neutră. În cazul unei pene de curent, memoria non-volatilă reține toate informațiile referitoare la programele prestabilite.

Manual
MicroSmartSwitch2Emanual.pdf -- 626,66 Kb
Manual de utilizare (EN)
MicroswitchUsermanual.pdf -- 254,61 Kb
Ghid de instalare (EN)
MicroSwitchWiringSchematics.pdf -- 3,06 Mb
Tipuri de conexiuni (EN)
z_wave_aeon_labs_micro_smart_energy_switch_engineering_specification.pdf -- 360,64 Kb
Specificatii Tehnice (EN)
AEO_MSESMicro comutator Aeotec Z-Wave cu montare in doza si masurarea energiei Aeotec - AEO_MSES

Aeon Labs Energy Smart microîntrerupator este un comutator Z-Wave low-cost cu specific utilizat pentru a activa comanda și controlul Z-Wave (pornit / oprit) utilizat pentru intrerupatoarele existente în perete. Acesta poate raporta, instantaneu, consumul de putere a utilizării energiei kWh pe o perioadă de timp. Modulul fără fir este alimentat de la sursa de alimentare și este un design cu trei fire, care necesită o conexiune neutră. În cazul unei pene de curent, memoria non-volatilă reține toate informațiile referitoare la programele prestabilite.

Manual
MicroSmartSwitch2Emanual.pdf -- 626,66 Kb
Manual de utilizare (EN)
MicroswitchUsermanual.pdf -- 254,61 Kb
Ghid de instalare (EN)
MicroSwitchWiringSchematics.pdf -- 3,06 Mb
Tipuri de conexiuni (EN)
z_wave_aeon_labs_micro_smart_energy_switch_engineering_specification.pdf -- 360,64 Kb
Specificatii tehnice (EN)
Smart Switch 6Priza Aeotec Z-Wave cu masurarea energiei Aeotec - Smart Switch 6

Smart switch 6 este o priza inteligenta care poate fi activata prin comandă de la distanță de pe o telecomanda , printr-un comutator de perete, smartphone sau prin automatizare. Grație Z-Wave Smart Switch 6 este mai mult decât o priză obișnuită. Inelul colorat de leduri cu pana la 16 Mil de culori indica diversele stari ale prizei cat si consumul acesteia. Priza este dotata cu un contor de energie pentru controlul mai usor al costurilor. De asemenea mai are in dotare si un port USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile


Nici un fisier!!