WAP4000 se deconecteaza aleator

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

WAP4000 se deconecteaza aleator

Mesajde kronos » Lun Dec 06, 2004 2:47 pm

Pt utilizatorii de WAP4000 ->

Aceasta este o adaugire din 07.02.2005

A fost eliberat firmware-ul 2.02 deoarece se pare ca si 1.98 pe care il anuntam aici inca avea probleme. Se poate download-ui de pe site-ul Planet sau de pe site-ul nostru

firmware-ul 1.94 de pe WAP face in anumite cazuri probleme , adica deconecteaza clientii wireless , desi acestia inca pot da ping la AP pe wireless, prin intrefata LAN (a AP-ului) nu mai trece nimic catre switch / router , sau ce-atzi fi avand voi acolo.

Se rezolva problema cu upgrade la firmware 1.98 care se gaseste la noi pe site www.mondoplast.ro sau la www.planet.com.tw

Spor
Ultima oară modificat de kronos pe Lun Feb 07, 2005 1:58 pm, modificat 1 dată în total.
wanna fly? come to us: www.x-wings.org
kronos
Moderator
Moderator

Mesajde paul67paul » Dum Dec 19, 2004 1:52 pm

Crezi ca doar asta sa fie motivul deconectarilor ?
Eu am schimbat tot ce se putea schimba si nu am scapat de deconectari.
Parerea mea este ca si frigul de afara cauzeaza dar cel mai mult ca o concluzie finala este aceea ca sunt modemuri slabe si instabile in conditii externe(montaj afara in cutie ermetica) desi am pus in cutia ermetica si o mica sursa de caldura(o perna electrica) si tot nimic.
A mers ce este drept la inceput 2,3 luni bine si cum mai spunea cineva dupa forum de la un timp requested timed out si deconectari in prostie.
Eu am si un alt tip de modem XI 1500 Zcomax si AP si client si nu-mi fac nici un fel de probleme......de ce ?......pentru ca sunt bune.
Am cumparat 20 de wap 4000 de la mondoplast si as vrea sa intreb moderatorii ce este de facut in aceasta problema ca vad ca nu este numai a mea.
paul67paul
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde snorlex » Lun Dec 20, 2004 8:30 am

Toate 20 fac la fel?
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kronos » Mar Dec 21, 2004 3:25 pm

Citez:
<<
Parerea mea este ca si frigul de afara cauzeaza dar cel mai mult ca o concluzie finala este aceea ca sunt modemuri slabe si instabile in conditii externe(montaj afara in cutie ermetica) desi am pus in cutia ermetica si o mica sursa de caldura(o perna electrica) si tot nimic.
A mers ce este drept la inceput 2,3 luni bine si cum mai spunea cineva dupa forum de la un timp requested timed out si deconectari in prostie.
>>

Din moment ce dumneavoastra recunoasteti ca in conditii de frig WAP4000-urile fac probleme, sunt a dreq de curios de unde pana unde le numiti "proaste". Scrie undeva pe ele ca sunt facute pentru exterior? Scrie in fisa tehnica, ca functioneaza la orice temperatura/umiditate ?
NU! NU SCRIE !

Si apropos ... Am studiat un pic in conta si am vazut catre Prosoft o suma totala pe 3 facturi .... suma care nu are cum sa acopere 20 (douazeci) de WAP4000 nici sa stau in cap.
Eh... imi puteti explica de unde totalul acela pompos de 20 pe care il aruncati mai sus ?
[/quote]
kronos
Moderator
Moderator

Ce sa fac?

Mesajde dannyval20 » Mie Dec 29, 2004 2:41 pm

Am luat si eu acum vreo luna jumate 2 APuri Wap-4000 si fac la fel: adica se deconcteaza cand ti'e lumea mai draga :( . Spuneti de update la firmware. Dar cum ramane cu garantia? Nu si/o pierd daca le fac update? Sau cel mai bine sa vin cu ele la firma sa i se faca acolo updateul? Cum sa fac? merci.
dannyval20
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde snorlex » Joi Dec 30, 2004 2:12 pm

nu cred ca se pierde. Doar sa nu esueze UPDATEul ala:D.
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bazy » Vin Dec 31, 2004 11:55 am

Eu am un WAP-4000 din prima luna cand a inceput sa aduca Mondo Plast-ul... avea pe el 1.91 si NU am avut nici un fel de probl cu el...

Am mai luat doua cu 1.94 de cateva luni si numai aiurea merg... am pus 1.98 si pe cel vechi si pe cele noi, iar cel vechi e la 5m deasupra acoperisului blocului cu transformatorul in cutie si NU s-a blocat odata... daca e o cutie bine pusa la punct frig-ul nu reprezinta o problema... totusi din cate am inteles aproape toata lumea are probleme cu WAP-4000-urile venite cu 1.94...
bazy
Initiat
Initiat

Mesajde snorlex » Vin Dec 31, 2004 2:19 pm

al meu e 1.90. si la fel n-am avut probleme cateva luni de zile. O sa ma duc sa verific la omni APu(acolo este tot un WAP4000, dar versiunea 1 de 54 mbps) sa nu fi intrat apa prin mufe, desi erau izolate:( (cred eu sunt probleme de semnal).
Si am mai observat ca se reseteaza singur :((. De ex azi la 11 jumate asa a facut.
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde dannyval20 » Lun Ian 03, 2005 11:20 am

pt bazy:

si concluzia care este dupa ce ai facut upgrade/ul la v. 1.98 la cele cu firmware 1.94? Mai merg aiurea sau nu?
dannyval20
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde paul67paul » Lun Ian 10, 2005 1:06 am

kronos scrie:Si apropos ... Am studiat un pic in conta si am vazut catre Prosoft o suma totala pe 3 facturi .... suma care nu are cum sa acopere 20 (douazeci) de WAP4000 nici sa stau in cap.
Eh... imi puteti explica de unde totalul acela pompos de 20 pe care il aruncati mai sus ?

Ati studiat bine "conta" este perfect real ce ati gasit acolo dar chiar mai bine de 20 sau cumparat de la mondoplast(depozit zona chitila Bucuresti) pana in prezent de catre userii conectati la AP-ul meu.
Imi cer scuze daca am fost inteles gresit.
Cum rezolv problema cu deconectarile totusi ? ...care sa fie problema mea ?
paul67paul
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde kronos » Lun Ian 10, 2005 12:48 pm

dupa cum am mai spus ... mai intai firmware-ul 1.98 ( e stiut deja ca 1.94 e cu probleme, in cazul unui upgrade nu se pierde garantia ) iar daca tot nu se rezolva, va recomand cutii etanshe incalzite, cu termostat etc.
Astept concluzzile dumneavoastra

cu stiima
kronos
Moderator
Moderator

Mesajde Los » Vin Ian 28, 2005 10:40 pm

are cineva firmware-ul 1.91 ?
ma intereseaza sa fac un test cu el pe un wap 4000 care a venit cu 1.94, a fost incercat cu 1.98 si merge la fel in privinta stabilitatzii. mai precis "adoarme", in mod client, dupa ce inceteaza traficul prin el, aleator....
Los
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde webmaster » Lun Ian 31, 2005 4:11 pm

http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=1307

gasesti toate firmware-urile, manualele si utilitarele, 1.91 , chiar shi ultimul firmware 2.02
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde kronos » Lun Feb 07, 2005 1:55 pm

Planet recunoaste pe site-ul lor ca si firmware-ul 1.98 face probleme (inca se blocheaza AP-urile), asea ca au eliberat 2.02. Inca nu l-am testat suficient dar va recomand sa-l incercatii, am fi curiosi si de parerile clientilor nostri care stim ca au fost nemultumiti de aceste probleme, speram ca acum sa se fi remediat in sfarsit.
kronos
Moderator
Moderator

Re: WAP4000 se deconecteaza aleator

Mesajde budrescu » Lun Mar 14, 2005 2:29 pm

Intr-adevar firmware-ul 1.94 face ceva probleme, dar cind am facut upgrade la 1.98 totul s-a rezolvat, a functionat OK cu tot frigul care a fost iarna asta.
A aparut firmware-ul 2.02 si l-am instalat, crezind ca va imbunatati ceva. Si atunci au inceput problemele. Unul din AP-uri (ele functioneaza in mod bridge) dupa cam o zi de functionare se bloca si trebuia restartat manual, iar rata de transfer scazuse cam de 4 ori. Odata chiar nu am putut sa ma conectez la el.
Dupa ce am facut downgrade la 1.98 totul a inceput sa mearga bine din nou.
Asa ca atentie cu upgrade-ul.
budrescu
Nou Venit
Nou Venit

Următorul

Înapoi la Retele Wireless