WAP4000 se deconecteaza aleator

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

Mesajde baubau17 » Mar Mai 10, 2005 10:33 pm

am un wap 4000 cu firmware 1.91 si am incercat sa ii fac upgrade cu ultima versiune 2.04 si dupa ce ii face upgrade nu mai pot accesa setarile in utilitar imi indica tot felu de caractere si ip de forma 0.0.0.1 si nici pagina web nu o mai pot accesa. Dar in acest timp el functioneaza si comunica cu clientii , isi schimba SSID in AP2e16e3 si am scapat de deconnectari care au fost principalul motiv pentru care l-am facut . Dorind sa schimb unele setari am incercat sa-l deblochez resetandu-l. Dupa reset imi aparea pe web Firmware upgrade si am incercat din nou versiunea 2.04 si se bloca la a 5 liniuta dupa alt reset am incercat cu versiunea initiala 1.91 si imi merge dar a inceput sa se deconecteze iar.
Mentionez ca am incercat de mai multe ori sa pun versiunea 2.04 si acelasi rezultat. Este defect firmwareul sau din ce cauza patesc asta??
baubau17
Nou Venit
Nou Venit

Problema asemanatoare

Mesajde eugeniusro » Lun Mai 30, 2005 9:48 pm

Am avut probleme asemanatoare cu alt tip de wireless Surecom EP 9600+ chiar cu upgrade de firmaware nu sa rezolvat, se rezolva cu un reset hardware (care reincarca softul din eeprom) si cam o luna mergea bine indiferent de firmware, probabil ca in timp softul ia scame am trecut pe planeturi acum dar e prea devreme sa ma pronunt.
Daca softul ia erori in timp astea se datoreaza in principiu socurilor electrice venite pe alimentare sau din spre antena daca este o antena externa, ( un soc de radiofrecventa pus la intrarea de RF care sa sunteze incarcatura electrostatica ar fi binevenit).
Inca mai studiez problema daca aveti sugestii sunt binevenite. :roll: [/i]
eugeniusro
Nou Venit
Nou Venit

wap 4000 probleme

Mesajde Cayenne » Lun Mar 13, 2006 4:04 pm

Buna. am un wap 4030 in AP mod si un wap 4000 in client mode .. am pe modelul wap4000 versiunea 2.04 ... toate bune si frumoase numai ca .. se restarteaza singur ... este pus in pod intr-o cutie ermetica .. ce pot face sa nu mai am astfel de probleme ?
Astept raspunsuri si pareri.
Cayenne
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde betuel » Lun Feb 12, 2007 9:43 pm

am si eu un wap 4000, il pun client, gaseste reteaua se conecteaza, dar nu merge netu` :cry: nu stiu ce sa fac cu el
...si totusi se invarte!:)
betuel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Moisic » Vin Feb 16, 2007 12:24 pm

Poate sa fie de la setarile de autentificare si de filtrare de MAC din server sau router, depinde ce folosesti, oricum nu AP-ul e de vina, din moment ce el se conecteaza la AP-ul central. Verifica cu pinguri unde se opreste fluxul de date: de la PC-ul clientului dai pinguri, in ordine spre AP-ul client (WAP-4000), apoi spre IP-ul AP-ului la care acesta se conecteaza, apoi ping spre router, Gateway ...etc si la final spre o adresa de web.
Moisic
Moderator
Moderator

Anterior

Înapoi la Retele Wireless