Switch management TP-Link

Solutii LAN, echipamente, etc.

Moderator: kronos

Switch management TP-Link

Mesajde BlueLightning » Joi Aug 03, 2006 7:42 pm

Salut.

Vreau sa achizitionez un switch cu management pe 16 porturi. Ma intereseaza sa aibe VLAN ca sa pot segmenta reteaua si sa aibe posib. de port de fibra optica single-mode.

Am gasit la dvs doua modele : TL-SF2117P si TL-SF2116P. Care este diferenta dintre ele?

Si as mai vrea sa stiu care din ele are posibilitate de configure la distanta, nu prin RS232, pentru ca configurarea prin RS232 o faci la inceput, dupa acea ce fac?

Si as mai vrea sa intreb intre Surecom si TP-Link cu management care sunt mai bune?
Intreb deoarece am gasit :
-> Surecom EP-816-DX-FS Switch Fast 16 porturi, rack 19", managed cu slot pt modul de fibra optica la un pret de cc 50$ :?
-> Surecom EP-826DG-S smart switch 24+2 module optionale la aprox 100$

Sau varianta de la Planet FGSW-1602RS care ar fi ceva cam scumpa de 96 euro?

Multumesc.
BlueLightning
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde richelieu » Mar Aug 08, 2006 11:38 am

Dintre cele doua modele de switch-uri de 16 porturi, nu merge nici unul configurat la distanta.

Am primit niste modele noi de switch-uri, la 16 porturi ar fi TL-SL2118WEB. Acesta merge configurat la distanta. Pretul este de 98 euro.

Dar, am avut deocamdata doar un stoc mic, care s-a epuizat. Vom aduce un import mai serios.

Referitor la comparatia Surecom TP-link, nu stiu ce sa-ti raspund. Nu cunosc switch-urile Surecom. Dar...un switch la banii aia nu poate avea nu stiu ce management.

La Planet, varianta de switch cu management la distanta trebuie sa se termine in VS nu in RS.
Daca nu-tzi iese un link radio....asculta o manea...
Nu rezolvi nimic...doar ca vei observa ca exista si chestii mult mai urate si mai nocive in viata...
richelieu
Moderator
Moderator

Mesajde BlueLightning » Mar Aug 08, 2006 2:54 pm

Am inteles. Cand estimati ca aduceti pe cele cu config. WEB? Ma intereseaza nu stiu cum sa ma exprim, mai mult ca sigur :D, chiar sunt dispus sa dau un avans pentru a fi sigur ca il am rezervat :)
BlueLightning
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde richelieu » Joi Aug 10, 2006 12:49 pm

Ar cam trebui sa vina pana la sfarsitul lunii.
Daca nu-tzi iese un link radio....asculta o manea...
Nu rezolvi nimic...doar ca vei observa ca exista si chestii mult mai urate si mai nocive in viata...
richelieu
Moderator
Moderator

Înapoi la LAN