Buna!
V-as fi recunoscator daca m-ati lamuri intr-o privinta si anume antena Sirio Snake 27 are mufa "N" de conectare, se poate monta cumva pe un suport magnetic?
Chiar daca ar trebui un adaptor sau dupa cum se vede in poza de pe site, suportul magnetic MAG 125 acesta s-ar potrivi daca am desface articulatia semisferica de la baza antenei. Va intreb asta pt ca as dori sa achizitionez una dar sa fie cu suport magnetic. Poate o sa intrebati de ce neaparat Snake 27 si nu ML 145; pai nu ma prea pricep la toate chitibusurile electronicii si radiofrecventei dar la lungimea de 1125mm latimea de banda la SWR mai mica de 1.2:1 este de 1800kHz adica 160 de canale pe cand cealalta la 1420mm are 1340kHz adica 120 canale, in aceleasi cunditii (conf. catalogului Sirio). Acum apreciind dupa lungimea si numarul de canale m-am gandit ca o fi mai eficenta Snake 27 . Se poate sa ma insel nu zic nu si cealalta sa aiba castigul mai mare in db asta nu stiu dar poate ma lamuriti dvs. Astept parerile despre montura magnetica la Snake 27 si despre alegerea antenei pe care am facut-o.
Cu stima,
Luci
P.S.
Antena de lungime mai mare nu cred ca ar fi indicata pt ca oricum vreau sa o montez pe masina personala si m-am gandit ca lungimea "estetica" maxima ar fi undeva in jurul valorii de 1m.