pascaru scrie:tocmai am achizitionat si eu un pt 617 vhf si vreau sa o programez. nu gasesc schema pt interfata de programare, stiu sigur ca o are domnul mai plinut de la mondoplast bucuresti ,departamentul garantii . il rog sa-mi dea un link cu schema. ce mufe are si cum se conecteaza interfata la statie? in mufa de la antena si microfon? sau cum?

turboradio scrie:Astept aici mesajele legate de noile modele de statii VHF si UHF marca HYT si KIRISUN

stanescu scrie:Buna ziua nu reusesc sa dau de Dv. am sunat la Mondoplast la interior 114 dar mi se spune ca nu exista acest interior si nu va cunoaste nimeni de acolo. Mi s-a facut legatura la Service la interior 115 dar acei domni se pare ca nu au schimbat niciodata asa ceva. Dati-mi un nr de mobil unde sa va contactez sau o adresa de unde sa pot comanda acest procesor. Cu multumiri
Eu am sunat la tel: 0256/ 200321 poate este altul nr de tel?

bilson scrie:Ai sunat la Timisoara,Domnul Marian este la Bucuresti.Este numarul de centrala pe site!

bilson scrie:Cum e? ai reusit sa rezolvi problema? sunt si eu interesat.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori