statii INTEK H 520

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

statii INTEK H 520

Mesajde irony » Vin Oct 03, 2008 11:20 am

Buna ziua,
As dori sa achizitionez o statie Intek H520 (una pentru inceput) si cineva m-a indrumat catre Mondoplast.
Pe forum am gasit ceva topicuri cum ca statia n-ar comunica bine sau deloc cu antena exterioara prin kitul auto inclus in pachet. In schimb merge daca tai firul antenei exterioare si te conectezi pe mufa antenei proprii. As vrea sa stiu daca este o problema generala sau persoanele care se plangeau aveau kitul auto avariat sau poate chiar statia avariata. Si inca ceva v-as fi profund recunoscator daca mi-ati putea recomnda o antena exterioara care sa fie compatibila 100% cu statia si deasemenea si un microfon de calitate. As mentiona ca statia as folosi-o in masina personala (Skoda Fabia) nu pe TIR.
Va multumesc anticipat!
irony
Nou Venit
Nou Venit

Re: statii INTEK H 520

Mesajde marion75 » Lun Oct 06, 2008 9:56 am

Salutare.
Statia este in regula , are in jur de 4 W in emisie ,cu receptia sta destul de bine ,antena proprie nu este asa de bine acordata dar daca vei folosi in regim de mobil (pe Skoda Fabia) cu o antena pe baza magnetica vei elimina din start aceasta problema .... Ca si antena iti recomand doua versiuni
1. Antena Sirio ML-145 inpreuna cu baza magnetica MAG-145 PL.
2. Antena Sirio Megawat 4000 inpreuna cu MAG-145 PL.
Avantajul la prima este chestiune de estetic, adica nu este asa de lunga antena (dar ai o receptie mai slaba).
Si la cea de a doua versiune ai Avantajul unei buni recepti si emisia este si ea mai buna.
Recomandare :
Cei 6 acumulatori sa fie incarcati separat in baza de incarcare (incarcator care se gaseste in comert) inca de la cumpararea produsului, astfel se evita defectarea kitului de incarcare al statiei.

Bafta
marion75
Moderator
Moderator

Mesajde irony » Lun Oct 06, 2008 12:44 pm

Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
O sa comunice statia cu antena prin kitul auto?
Microfon separat ce imi recomandati?
Va multumesc anticipat!
irony
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde marion75 » Mar Oct 07, 2008 9:32 am

Salve
Comunica fara probleme statia cu antena externa prin kitul de incarcare.
marion75
Moderator
Moderator

Înapoi la Radio