SkyStar

SkyStar

Mesajde cniky » Lun Noi 15, 2004 11:34 am

Salut.
As dori cateva detalii despre urmatoarele produse si mai ales care este diferenta intre SS2-2.3 si SS2-2.6c. Am inteles ca aceste placi nu dispun de telecomanda, exista posibilitatea de a fi adaptate?! Se vehiculeaza de altfel faptul ca aceste placi NU au un tunner sensibil...
SS1 are posibilitatea ca pe iesirea AV sa faca streaming asemeni iesirii TV-out a unei placi grafice cu aceasta optiune, sau doar streaming de pe receptia proprie?!

Satelit Strong Computer Accesorii SS2-2.3 PLACA SKYSTAR2 PCI EOL-INTERNET- SATELIT DVB REV.2.3 47.23 €
Satelit Strong Computer Accesorii SS2-2.6c PLACA SKYSTAR2 PCI EOL-INTERNET- SATELIT DVB REV.2.6c 59.03 €
Satelit Strong Computer Satelit SKYSTAR1 PLACA PCI - SATELIT DVB DECODARE MPEG2 HARDWARE, TV/OUT 159.66 €
smile,tomrrow will be much worst...,or not ?! ;)
-----------------------------------------------------
Imagine
cniky
Initiat
Initiat

Mesajde webmaster » Dum Noi 21, 2004 2:15 am

am primit si cu telecomanda, preturile s-au modificat intre timp,
SS2-2.6cT PLACA SKYSTAR2 PCI EOL-INTERNET- SATELIT DVB REV.2.6c Cu telecomanda inclusa 55.80 €

sper luni sa-ti raspunda la restul intrebarilor cineva mai priceput la asa ceva. o sa am grija de asta :wink:
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde cniky » Mar Noi 23, 2004 3:27 am

ok..., cam greu cu raspunsul, se mai intampla,, mersi oricum dar intre timp m-am orientat spre un reciver digital... 8)

m-am documenat prin alte parti, si rezumatul ar fi ceva de genul...
ss2.3 - nu are telecomanda, tunner nu foarte sensibil
ss2.6 - are telecomanda, hw diferit, tunner putin mai sensibil
ss1 - are telecomanda,decodare HW MPEG, tunner acceptabil, etc.
smile,tomrrow will be much worst...,or not ?! ;)
-----------------------------------------------------
Imagine
cniky
Initiat
Initiat

Re: SkyStar

Mesajde alin29 » Mar Aug 10, 2010 10:59 pm

alin29
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Satelit