sfaturi pt reglaj amplificator

Aici puteti discuta despre probleme legate de CATV

Moderatori: kronos, overdrive

sfaturi pt reglaj amplificator

Mesajde beton999 » Mie Iul 21, 2010 1:41 pm

Buna!
Tocmai am instalat amplificatorul achizitionat de la mondoplast.
Imi puteti spune care este nivelul optim (sau maxim) al semnalului la intrarea in tv-uri?
Si inca ceva: cam pe toate televizoarele si pe mai multe canale apar doua dungi orizontale de punctuletze (purici)...se pot scoate cumva? sau din ce cauza ar putea aparea ele? nu e foarte suparator dar se observa.
Multumesc!
beton999
Nou Venit
Nou Venit

Re: sfaturi pt reglaj amplificator

Mesajde kronos » Vin Iul 23, 2010 1:34 pm

Buna ziua,
Nivelul de intrare intr-un televizor ar trebui sa fie undeva in jurul a 70db , acceptabil este teoretic de la60 la 80db.
Cat despre respectivele linii, daca fara amplificator acestea nu apar, atunci sunt doua posibilitati:
1. amplificator cu un mic defect
2. semnalul este "defect" :lol: inainte de amplif, iar amplificatorul nu face decat sa amplifice defectul
Faptul ca nu se vede pe toate televizoarele si nici pe toate canalele este ceva foarte ciudat.

"Mircea!!! Hai tu, ca esti mai deshtept :)"

Am sa-l solicit si pe colegul meu Mircea Muntean sa-si dea o parere, el e GURU in domeniu :idea:
kronos
Moderator
Moderator

Mesajde richelieu » Vin Iul 23, 2010 1:43 pm

Correct my young Padawan.
You are completely right.
richelieu
Moderator
Moderator

Mesajde beton999 » Joi Iul 29, 2010 8:17 pm

Buna!
Revin cu amanunte: se vede pe toate televizoarele dar nu pe toate canalele. Cu prima ocazie o sa fac urmatorul test: o sa conectez un tv inainte de amplificator si delimitez daca cele 2 linii de purici vin de la rds sau din ampliful meu...
Multumesc! Daca mai aveti ceva sfaturi sunt binevenite.
beton999
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la CATV