Sfat achizitie statie radio.

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

Sfat achizitie statie radio.

Mesajde Nasshu » Lun Feb 22, 2010 12:42 pm

Buna , ziua ma intereseaza si pe mine sa achizitionez o statie radio .. gen cele folosite de tiristi .. ptr a se ajuta in trafic.

ideea e ca zabar nu am despre asa ceva si as avea nevoie de sfaturi.

ma intereseaza de preferinta sa fie mica si portabila si important sa bata 10-15km ..

poate imi recomandati ceva , ulterior.. o sa cer si alte detalii..

cu stima,
Nasshu
Nou Venit
Nou Venit

Re: Sfat achizitie statie radio.

Mesajde MaxiSharp » Mie Feb 24, 2010 12:21 am

Stimate domn...cele mai bune marci in domeniul statiilor de emisie receptie sunt: President, Motorola Si Midland.
Pentru statie frecventa 27 MHz adica frecventa C.B. ( frecventa care o au statiile de camion ) v-as recomanda marcile Midland sau President deoarece sunt cele mai populare intre statiile CB. Marca Midland fac statii portabile Cb si le puteti gasi aproape oriunde in tara.
Cu stima si respect Sebi.
MaxiSharp
Nou Venit
Nou Venit

Re: Sfat achizitie statie radio.

Mesajde marion75 » Mie Feb 24, 2010 9:33 am

Nasshu scrie:Buna , ziua ma intereseaza si pe mine sa achizitionez o statie radio .. gen cele folosite de tiristi .. ptr a se ajuta in trafic.

ideea e ca zabar nu am despre asa ceva si as avea nevoie de sfaturi.

ma intereseaza de preferinta sa fie mica si portabila si important sa bata 10-15km ..

poate imi recomandati ceva , ulterior.. o sa cer si alte detalii..

cu stima,

Daca doriti sa achizitionati de la noi echipament complect puteti suna la urmatoarele nr de tel. Timisoara 0256.200.321 si Bucuresti 021.420.30.06 sau E-mail bucuresti@mondoplast.net
marion75
Moderator
Moderator

Înapoi la Radio