Buna!
As avea si eu o intrebare legat de montarea de amplificatoare la statii portabile. Mai precis am vazut pe forum ca cineva vroia sa monteze un amplificator la o statie Intek H520 si s-a raspuns ca finalul nu poate duce un amplificator extern. In cazul amplificatorului RM KL203 se specifica puterea de intrare 0.5-10W, ma gandesc oare daca o putere de 0.5 w poate sa deschida amplificatorul si sa lucreze in conditii bune, oare statia asta micuta n-ar reusi treaba asta? Si inca o intrebare, real statia are o putere de vreo 3W pe care am masurat-o dupa ce am calibrat antena, nu i-ar trebui un amplificator asa ca sa te faci auzit ? Ea oricum are o receptie destul de mare. Daca suporta amplificator si e Ok atunci mai am o intrebare : stiu ca la o statie la care pui un amplif trebuie ca firul coaxial sa aiba exact 90cm din cauza SWR-ului asta intre statie si amplif iar cablu de alimentare sa fie mai mic de 3m; la Intek H520 cablu il ai deja de la adaptorul de bricheta dar se calculeaza si el in cei 90 cm sau nu?
Cu stima!
Luci