Receptie satelit pentru to(n)ti :)

Receptie satelit pentru to(n)ti :)

Mesajde iuzar » Mie Ian 19, 2005 12:36 pm

Exista asa ceva?....as vrea sa-mi iau si eu un sistem de receptie TV satelit dar informatiile mele in domeniu sunt 0(zero, nul, etc.)...aveti cumva vreun ghid, ceva cu informatii?...ce am nevoie pt receptie pe TV/PC, recomandari si altele?... multumesc anticipat...
iuzar
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde stef » Mie Ian 19, 2005 3:27 pm

sal
nush daca exista asa ceva da' mare lucru nu e:
1. trebuie o antena satelit sau offset, un lnb (lnc).
2 din lnb ajungi cu cablu de 75 ohmi ori intru-un receptor si din acesta in tv ori intr-un receptor pentru calculator, in spetza un skystar, si ai rezolvat problema

poti sa adaugi:
1 montura HH pentru antena (de fapt un motor)
2 un dispozitiv pentru manipularea motoriului, din interior, prin telecomanda

toate treburile astea le avem noi aici.
bafta
stef
Moderator
Moderator

Mesajde iuzar » Mie Ian 19, 2005 4:22 pm

sar'na stef... mai am o intrebare si scuze daca e naiva...eu stau la etajul 9...trebuie sa urc antena sus pe bloc sau pot sa o fixez la geam?.... geamurile la apartament sunt spre NE... :oops:

Edit1: imi mai poti spune cate ceva despre LNB?... ce parametri trebuie sa aiba si alte chestii...
iuzar
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde stef » Mie Ian 19, 2005 4:56 pm

antena ar treii directionata spre sud pentru a putea receptiona satelitii Hotbird si Astra, de obicei cei mai urmariti din Romania deci trebuie montata pe bloc .

Pt detalii despre LNB-uri:

www.mondoplast.ro/index.php?pg=strong
in principiu din ce ai explicat tu iti trebuie unul simplu, cu o singura iesire.
exista si cu 2 iesiri, si cu 4 eventual polarizare orizontala si vertica, dar numai in situatia in care de la aceasi offset si lnb mergi in 2 sau mai multe receivere pentru a receptiona programele , de exemplu in doua camere de apartament diferite.
stef
Moderator
Moderator

Mesajde cniky » Mie Ian 19, 2005 7:15 pm

cred ca vei gasi raspuns la majoritatea intrebarilor tale AICI - > http://www.rdi-sat.com/f2/index.php :wink:
smile,tomrrow will be much worst...,or not ?! ;)
-----------------------------------------------------
Imagine
cniky
Initiat
Initiat

Mesajde iuzar » Vin Ian 28, 2005 5:22 pm

Mersic mult cniky insa astept de 10 zile adminul de acolo sa imi activeze contul...si nimic...
iuzar
Nou Venit
Nou Venit

Re: Receptie satelit pentru to(n)ti :)

Mesajde Oprea Ilie » Mie Mai 05, 2010 11:10 am

am cumparat un receptorde satelit OPTIBOX - EXTRA CX PVR.
pot vedea programe fta?
Oprea Ilie
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde alin29 » Mar Aug 10, 2010 10:57 pm

ceva interesant despre sateliti gasiti aici [url]http://all-about-receivers.tk/[/url]
alin29
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde alin29 » Mar Aug 10, 2010 10:58 pm

alin29
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde mariusSS » Mie Feb 02, 2011 6:15 am

Antene satelit 0764156803 montam instalam vindem antene parabolice antene pentru camping bucuresti ilfov receivere optibox ultra cu sau fara hdmi (Superb) receivere hd vindem schimbari lnb schimbari antene mutari antene probleme semnal etc vindem digi tv antene tv programe hd programe gratuite romanesti si straine montez reglez cu fara fara abonament orice tip de antena satelit digi tv boom tv dolce focus akta sky italia, sky uk, nova digiturk.mediaset, digital +,tv cabo, nilesat, arabsat, turcsat, hotbird, sirius, thor, amos, astra antene satelit fara abonament programe din arabia, turcia, italia, franta, germania, spania, rusia, china programe ce emit in engleza franceza germana italiana albaneza araba armeana bosniaca bulgara ceha daneza olandeza filipineza finlandeza greaca hawaiiana ebraica ungara islandeza indoneza irlandeza japoneza koreana latina malaeziana mandarina norvegiana poloneza portugheza rusa sarba slovaca slovena spaniola swahili suedeza turca ucrainiana galeza yiddish zulu africana romana peste 400 de programe gratuite calitate
mariusSS
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Satelit