probleme wireless

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

probleme wireless

Mesajde betuel » Vin Dec 01, 2006 11:33 pm

Am intr-o locatie un omni 12 dbi si un ap 1963a, de cand a aparut concurenta in zona... la nici 20 de metri de mine, pe alta cladire si a instalat aceeasi omni dar alt ap, reteaua mea merge foarte rau.. timp de raspuns exagerat de mari in medie 500-600 ms.. desori ajunge si la 800-900 ms... iar internetul merge ca pasta... :cry: cand ma duc la o conectare la site survey am reteaua mea 25% semnal si concurenta 45% semna ( un exemplu) Ce pot face sa scap din haosul asta? :x

PS Care poate afla ce ap are concurenta, dupa mac, il rog sa imi spuna!
...si totusi se invarte!:)
betuel
Cunoscator
Cunoscator

Re: probleme wireless

Mesajde proteus » Sâm Dec 02, 2006 12:21 am

Parerea mea este ca nu AP-ul respectivului este problema...ci poate un Booster de-al lui ca sa te bruieze. Vezi sa nu fie amandoua omni pe acelasi canal si vezi sa nu ai probleme cu AP-ul tau, sa nu fie defect.
proteus
Cunoscator
Cunoscator

Re: probleme wireless

Mesajde zerounu » Lun Dec 04, 2006 11:20 am

proteus scrie:Parerea mea este ca nu AP-ul respectivului este problema...ci poate un Booster de-al lui ca sa te bruieze. Vezi sa nu fie amandoua omni pe acelasi canal si vezi sa nu ai probleme cu AP-ul tau, sa nu fie defect.

... si la carte scrie ca tre sa ai min 100m distanta intre 2 echipamente wireless . Voi aveti omni amandoi . Poate reusiti sa va intelegeti omeneste, a.i. tu sa emiti in canalul 1 si el in 11 . Ideea e ca tre sa fiti cat mai departati ca semnale .
Daca foloseste booster sa stii ca e ilegal . Limita admisa e de 100 mw, chiar daca nu o respecta nimeni .
zerounu
Initiat
Initiat

Înapoi la Retele Wireless