Probleme SKYSTAR2 rev 2.3

Probleme SKYSTAR2 rev 2.3

Mesajde ZOZO » Sâm Iul 22, 2006 5:20 pm

Am o placa DVB SKYSTAR 2 rev 2.3.De vreo 2 saptamani nu mai am imagine si nici sunet cu toate ca nivelul semnalului este maxim(foarte bun).Prog DVB se deschide normal.Setarile sunt Ok.Sunt un bun cunoscator in ale calculatoarelor.Am incercat placa si pe alte placi de baza(alte sisteme), am reinstalat si WINDOWS XP si din pacate acelasi rezultat.Cred ca placa are o defectiune.
Va rog daca se poate sa ma ajutati.Poate s-a mai lovit cineva de asemenea problema.
Multumesc mult.Astept vesti bune.
ZOZO
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde ccwork » Mie Apr 18, 2007 9:39 am

hai sa te intreb ceva: semnal zici ca ai, testat pe calculator? sau cu un receiver normal de apartament ? Daca ai semnal pe calculator si nu ai imagine si sunet cred ca problema se pune in felul urmator, sper sa nu ma insel dar acum cativa ani am avut o placa dvb skystar2 nu mai stiu ce revizie si am avut aceiasi problema. Din cate imi amintesc am gasit pe net un fisier ceva de genu unlock skystar2 si niste pasi aferenti pe care trebuia sa ii urmez, ptr ca si eu facusem acelasi lucru si anume sa reinstalez XP-ul. In acest link http://www.hobby.co.yu/download.html ai undeva pe acolo SS2 UNLOCKER SS2 Unlock Patch Skystar2 Repair.
Vezi si tu ce faci! :D
ccwork
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Satelit