probleme INTEK HX-460 S

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

probleme INTEK HX-460 S

Mesajde bob7 » Lun Oct 18, 2010 12:06 pm

Buna ziua ,

Am achizitionat de curand o statie intek hx-460s de la mondoplast.
Din pacate acumulatorul nu tine decat maxim 4 ore in mod stand-by . Am activat power save .Daca vorbesc cateva minute la 4w se descarca in maxim 40 min.
Statia a fost programata cu softul de pe cd varianta 1.8 asa cum reiese din fisieru atasat .
In prima faza am crezut ca poate fi ceva pe placa de baza care sa genereze un consum exagerat...am testato in varianta NO PROGRAM , si rezista destul de mult bateria.Deci cred ca se exclude o problema hardware pe placa de baza .
Stiu ca statia este de fapt facuta de Lisheng ( modelul LS-8800). In acest caz cred ca bateria are un element stricat sau poate e o problema de soft/programare. Aveti o versiune mai noua de firmware sau soft de programare . In cazul in care bateria e defecta cum pot proceda la schimbarea ei? Va rog uitati-va pe fisierul hx460.sin pt a vedea cum a fost programata statia. . mai jos aveti link pe situl adevaratului producator al echipamentului. (intek nu face decat CB).Multumesc anticipat.
http://www.cnlisheng.com/en/product/interphone/15.html
Fişiere ataşate
hx460.zip
(554 Octeţi) Descărcat de 40 ori
bob7
Nou Venit
Nou Venit

Re: probleme INTEK HX-460 S

Mesajde bob7 » Joi Noi 04, 2010 1:20 pm

bateria a fost schimbata cu promptitudine de service mondoplast timisoara. Multumesc
bob7
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde Moisic » Lun Noi 08, 2010 10:36 am

Mai greu cu raspunsul pe forum...
Moisic
Moderator
Moderator

Mesajde MaxiSharp » Mie Noi 24, 2010 12:20 am

Salut colegule, daca nu te superi ce parere ai despre statia Intek HX-460 S? Pana acum cum te declari multumit de ea? Isi merita banul? Am vazut pe forum ca ai zis ca ai avut niste probleme cu bateria...acum dupa ce ai schimbat-o, mai ai ceva probleme sau ceva? Eu am achizitionat de la intek un MT 446 EX in primavara...si pana acum nu am avut treaba cu ea...si ma gandeam sa imi iau si eu o statie ca si a ta, de aceea te intreb.
Multumesc mult!
MaxiSharp
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde bob7 » Mar Dec 21, 2010 11:14 pm

Salut ,
Probleme majore nu au fost decat cele cu bateria (rezolvat).
Pozitiv : am reusit sa deschid cu 4w repetoare aflate in bulgaria de la Babele din Bucegi.Din bucuresti deschid usor repetorul de pe vf.Furnica. Constructie buna carcasa e ok pe un sasiu solid din aluminu
Negativ: nu functioneaza bine in LOW POWER nu bate mai mult de 500 m in camp deschis . pana nu o pun pe un analizor de spectru nu stiu cat da real in LOW , nu se pot seta frecventele din tastatura .
in concluzie daca nu ai buget mai mare pt o statie tot chinezeasca dar mai buna gen KIRISUN sau HYT si daca tii neaparat sa ai 199 canale si display atunci poate concura cu statii de gen puxing ....etc
bob7
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Radio