problema receptie canale HD

Aici puteti discuta despre probleme legate de CATV

Moderatori: kronos, overdrive

problema receptie canale HD

Mesajde bestmarlanu » Mar Iun 07, 2011 10:18 am

Am si eu o problema cu semnalul TV. Am cablu de la rds si o data cu venirea caldurii am observat ca ziua se "inmoaie" semnalul. Posturile analog incep sa se vada cu purici din ce in ce mai rau cand se incalzeste si unele canale HD (tvr hd, digi hd si national geografic ) nu se vad deloc(lipsa semnal). Cum vine noaptea si se mai racoreste un pic afara revin si posturile mentionate mai sus. Am incercat cu niste asa-zise amplificatoare "made in china", am pus si cate doua si nu se vede o imbunatatire semnificativa. Si acum vine intrebarea: Imi trebuie un amplificator "serios" sau aceasta problema nu se poate rezolva prin aceasta metoda? As dori sa ma sfatuiti daca Amplificatorul de casa 860MHz nextraCOM - AMP860 mi-ar rezolva problema. Mentionez ca nu am internet de la rds si numai TV. Multumesc anticipat!
bestmarlanu
Nou Venit
Nou Venit

Re: problema receptie canale HD

Mesajde bestmarlanu » Lun Iun 13, 2011 1:56 pm

bestmarlanu scrie:Am si eu o problema cu semnalul TV. Am cablu de la rds si o data cu venirea caldurii am observat ca ziua se "inmoaie" semnalul. Posturile analog incep sa se vada cu purici din ce in ce mai rau cand se incalzeste si unele canale HD (tvr hd, digi hd si national geografic ) nu se vad deloc(lipsa semnal). Cum vine noaptea si se mai racoreste un pic afara revin si posturile mentionate mai sus. Am incercat cu niste asa-zise amplificatoare "made in china", am pus si cate doua si nu se vede o imbunatatire semnificativa. Si acum vine intrebarea: Imi trebuie un amplificator "serios" sau aceasta problema nu se poate rezolva prin aceasta metoda? As dori sa ma sfatuiti daca Amplificatorul de casa 860MHz nextraCOM - AMP860 mi-ar rezolva problema. Mentionez ca nu am internet de la rds si numai TV. Multumesc anticipat!

Chiar nu e nimeni pe aici sa imi dea un raspuns????
bestmarlanu
Nou Venit
Nou Venit

Re: problema receptie canale HD

Mesajde bestmarlanu » Mar Sep 06, 2011 2:05 pm

INCHIDETI FRATILOR FORUMUL DACA NU SE OCUPA NIMENI DE EL.
bestmarlanu
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la CATV