preturi

Puteti posta aici tot ce doriti, chiar daca nu are legatura cu nimic:).

Moderatori: Moisic, webmaster, peppo, kronos, vop_op

preturi

Mesajde big_yo » Vin Ian 06, 2006 1:39 am

Salutare .Ma puteti lamuri sh pe mine de ce nu apar preturile in roni sh cu tot cu tva?????
big_yo
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde webmaster » Vin Ian 06, 2006 10:26 am

daca intrati pe pagina de produse aveti un drop down de unde se poate selecta valuta, inclusiv RON

cat despre TVA, optiunea a existat insa..... e mai complicat
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde richelieu » Lun Ian 09, 2006 11:04 am

Pai....pentru ca, noi prin specific nu suntem firma de vanzari en-detail si mai ales nu suntem firma de vanzari catre persoane fizice..

Facem vanzari cu amanuntul si catre persoane fizice...mai mult ca hobby :lol: ....
De fapt...am inceput sa vindem catre persoane fizice din cauza cererilor "insistente" ale clientilor.

Suntem o firma de vanzari en-gros, care are alt regim, deci implicit nu e nevoie sa trecem TVA-ul in pret, pentru ca, mai mult ar incurca clientii decat sa-i ajute..firmele trebuie sa stie pretul fara TVA.

Referitor la preturile in valuta...cred ca oricine poseda un calculator (mai ales cei care viziteaza site-uri... :lol: si acces la cursul BNR.....
Daca nu-tzi iese un link radio....asculta o manea...
Nu rezolvi nimic...doar ca vei observa ca exista si chestii mult mai urate si mai nocive in viata...
richelieu
Moderator
Moderator

Înapoi la Open discussion