Preturi oferte

Puteti posta aici tot ce doriti, chiar daca nu are legatura cu nimic:).

Moderatori: Moisic, webmaster, peppo, kronos, vop_op

Preturi oferte

Mesajde iuzar » Mar Ian 18, 2005 2:33 pm

Salut! Am incercat si eu sa vad preturile din oferta Mondoplast si nu reusesc sa le gasesc. Ma interesa in special item-ul "SET COMPLET RECEPTIE SATELIT". Sunt secrete cumva preturile? :oops: Am ajuns in schimb pe o pagina unde trebuia sa ma inregistrez si imi cerea adresa, nume si prenume, Id, tot felul de date pe care nu consider ca sunt obligat sa le furnizez... ma lamureste si pe mine cineva, please? :oops: ...Multumesc
iuzar
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde webmaster » Mar Ian 18, 2005 3:16 pm

pentru a vedea preturile trebuie sa va inregistrati, nu trebuie sa completai decat campurile obligatorii si anume: nume, prenume, oras, judet, tel si adresa de mail.

Pretul la setul complet nu-l veti gasi pe site pentru ca acesta poate fi in mai multe configuratii, in functie de preferintele dvs.
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde iuzar » Mie Ian 19, 2005 10:35 am

ok...multumesc mult pentru raspuns...
iuzar
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde cotidan » Joi Sep 08, 2005 11:31 pm

Eu m-am inregistrat si tot nu pot vizualiza preturile...
cotidan
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde webmaster » Vin Sep 09, 2005 8:41 am

ati primit mailul cu user-ul si parola, acestea nu sunt aceleasi ca si cele de pe forum

mai exista si o alta posibilitate, daca aveti un norton security center instalat, posibil sa aiba legatura
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Înapoi la Open discussion