Pret si posibilitate achizitie reflectometru

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

Pret si posibilitate achizitie reflectometru

Mesajde clau4x4 » Mar Mar 10, 2009 1:09 pm

Va salut.
1. Asi dori sa stiu daca se pot afla preturi la produse , de pe site .
2. Cum pot achizitiona un reflectometru si o antena cb , in zona Bucuresti ?

Multumesc anticipat.
clau4x4
Nou Venit
Nou Venit

Re: Pret si posibilitate achizitie reflectometru

Mesajde webmaster » Mie Mar 11, 2009 10:57 am

buna,
pe site trebuie sa va creati un cont pentru a vedea preturile

o zi buna
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde Moisic » Mie Mar 11, 2009 11:14 am

Pentru a achizitiona echipamente de la noi, va recomand sa sunati la punctul de lucru din Bucuresti si le veti primi cu un serviciu de curierat rapid, sau sa megeti personal pana acolo. Aveti toate datele de contact pe pagina noastra, mondoplast.ro.
Moisic
Moderator
Moderator

Mesajde ste » Mie Aug 05, 2009 3:38 pm

Moisic scrie:Pentru a achizitiona echipamente de la noi, va recomand sa sunati la punctul de lucru din Bucuresti si le veti primi cu un serviciu de curierat rapid, sau sa megeti personal pana acolo. Aveti toate datele de contact pe pagina noastra, mondoplast.ro.

eu am luat euro cb swr 430 si sincer nu prea stiu sa il folosesc are pe coperta spate ceva in franceza si nu stiu franceza ati putea sa ma ajutati cu instructiuni in romana? mentionez ca caest aparat as vrea sa-l folosesc pt. uz personal. multumesc anticipat!!!
ste
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde marion75 » Mie Aug 26, 2009 10:59 am

- se monteaza reflectometru intre antena si statie
masurarea puteri exprimata in Wati
- se pun comutatoarele pe PWR respectiv 10W(daca statia are sub 10 wati), se apasa clapa microfonului si obtinem puterea cu care scoate statia
masurarea reflectatei
- se muta de pe PWR pe CAL, se apasa clapa de emisie si se roteste CAL pana acul ajunge pe maxim"infinit".
- se lasa clapa, se muta de pe CAL pe SWR iar la Power se pozitioneaza pe FWD si se apasa clapa, rezultand reflectata.

eu am luat euro cb swr 430 si sincer nu prea stiu sa il folosesc are pe coperta spate ceva in franceza si nu stiu franceza ati putea sa ma ajutati cu instructiuni in romana? mentionez ca caest aparat as vrea sa-l folosesc pt. uz personal. multumesc anticipat!!![/quote]
marion75
Moderator
Moderator

Mesajde fox » Joi Apr 29, 2010 11:56 pm

- se monteaza reflectometru intre antena si statie
masurarea puteri exprimata in Wati
- se pun comutatoarele pe PWR respectiv 10W(daca statia are sub 10 wati), se apasa clapa microfonului si obtinem puterea cu care scoate statia
masurarea reflectatei
- se muta de pe PWR pe CAL, se apasa clapa de emisie si se roteste CAL pana acul ajunge pe maxim"infinit".
- se lasa clapa, se muta de pe CAL pe SWR iar la Power se pozitioneaza pe FWD si se apasa clapa, rezultand reflectata.

eu am luat euro cb swr 430 si sincer nu prea stiu sa il folosesc are pe coperta spate ceva in franceza si nu stiu franceza ati putea sa ma ajutati cu instructiuni in romana? mentionez ca caest aparat as vrea sa-l folosesc pt. uz personal. multumesc anticipat!!!

1. Faptul ca nu stim o limba straina nu trebuie sa ne taie elanul in a descoperi minunile internetului . Apelati cu incredere la Google Translate (serviciul de traducere de la Google - http://translate.google.ro/#) . Traduce cuvinte , expresii si chiar saituri intregi .
2. Masurarea puterii cu antena inainte de calibrare , este neconcludenta . De fapt , masurarea puterii cu acel aparat se face folosind o sarcina pur rezistiva ; Valoarea indicata este apropiata de cea reala dupa ce a fost calibrata antena .
3. Multe informatii utile despre CB gasiti aici :http://e-rusu.forumz.ro/despre-cb-f57/
fox
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Radio