nu inteleg ,help pls......

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

nu inteleg ,help pls......

Mesajde Amigo » Lun Oct 09, 2006 10:58 am

salutare tuturor... as avea si eu o problema nu de mult am cumparat 1 router wireless linksys wrt54GL si 1 D-link G700AP... bun am doua retele,distanta intre ele este doar de 350 metrii vizibilitate perfecta . in reteaua 1 am montat linksysul ca si ethernet bridge iar in reteaua 2 este dlink ca ACCESPOINT ,reteaua merge perfect dar netul nu ......ce ar trebuii sa fac ca sam functioneze si in reteaua 2 internetul ??? multumesc anticipat
Amigo
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde danylo » Mar Oct 10, 2006 8:05 pm

..daca l-ai setat ca ethernet bridge insemna ca ai bagat cablul de internet in portul de lan in loc de wan cum e corect.. seteaza linksysul in mod ap sau bridge si d-linkul in mod client sau bridge daca ai o retea in spate si o sa mearga!
danylo
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde Amigo » Mie Oct 11, 2006 9:34 am

oky domnu da ia uite ca D-link-ul asta nu sthie lucra numai ca ACCESPOINT si ca REPEATER si la LINKSYS am bagat in portul WAN oare daca il pun in LAN va merge dar mentionez ca nu am server, direct din cablul de la MODEM intra in LINKSYS si daca pun la LINKSYS sa fie AP numai comunica cu D-link ...................................
Amigo
Nou Venit
Nou Venit

linksys d-link

Mesajde zerounu » Mie Oct 18, 2006 2:42 pm

Daca modemul de cablu (??!!) e langa linksys, pune acest linksys in mod ap si modemul in portul wan . D-linkul tre sa fie setat in mod client .
Cand le ai puse in mod bridge nu faci decat sa unesti reteaua modemurilor de cablu cu reteaua ta . Daca bridge e singurul mod in care se pupa ap-urile iti mai tre inca un router (hard, soft) cu un port wan in care sa intre modemul de cablu si cel putin un port lan in care sa te legi la retea .

Numai bine,
Cristi
zerounu
Initiat
Initiat

Mesajde hadesr » Mie Oct 18, 2006 3:26 pm

Nu sunt foarte sigur. In SUA am avut probleme de acelasi fel, am vrut sa le implementez o retea de cartier, mai exact sa leg 2 laptopuri aflate in 2 case la vreo 100m distanta.am cumparat 2 access point-uri un belkin si un LinkSys, surpriza a venit in momentul in care am vazut ca nu pot comunica intre ele, citind pe net si in user manual aflu ca intr-adevar, ambele faceau tot ce vroiai, numai ca doar intre echipamente identice de la aceasi firma, probabil cu 2 LinkSys iti va merge si tie!
hadesr
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde FlorinHiT » Joi Oct 19, 2006 1:23 am

Sau cu 2 x Belkin
Numai laudati linksysul ca numai e ce-a fost odata!
Yo...
FlorinHiT
Expert
Expert

Mesajde hadesr » Joi Oct 19, 2006 7:39 pm

Da, sau 2 belkin, adica 2 echipamente identice!
hadesr
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Retele Wireless