Microfon compatibil cu Intek H520

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

Microfon compatibil cu Intek H520

Mesajde irony » Lun Oct 20, 2008 9:17 am

Buna!
As dori sa intreb daca stie cineva daca este vreun microfon compatibil cu statia Intek H520 la Mondoplast.
Am vazut pe site-ul " http://www.thunderpole.co.uk/pmr446_mic ... bility.htm " ca s-ar potrivi mufa standard "s" ori asa ceva nu am vazut pe site-ul de la Mondoplast. Este un microfon INTEK - DMC-507 si n-are mufa. Ma gandeam sa ii pun eu o mufa jack 2.5 dar este o problema : acest microfon mai exita si in varianta cu mufa cu 4 pini iar la mufa de tip "s" mic-ul este legat pe o mufa jack 2.5 cu doi poli numai. Probabil si mic-ul ce vine fara mufa are tot 4 fire cum sa le leg sa fie functional? Si inca ceva, mic-ul are 500 Ohm, este ok pt statie? Adica ar fi nasol sa trebuiasca sa urli in microfon ca sa te faci auzit :o
Sau ca sa nu mai facem inventii si sa inventam mic-uri ce n-au fost inventate dati-mi o idee de unde sa imi iau un microfon simplu sau two way (eu oricum am difuzorul auxiliar si este pe 8 Ohm si aprox 1W poate mai putin).

Va doresc numai bine Luci S.
irony
Nou Venit
Nou Venit

Re: Microfon compatibil cu Intek H520

Mesajde terrano » Vin Ian 30, 2009 9:32 pm

Cum am mai zis in alt topic, se aude cam distorsionat receptia in unele cazuri, la tine a ajutat difuzorul extern? Si ai gasit microfon pentru h520?
terrano
Initiat
Initiat

Înapoi la Radio