MCuri WDM BRAUN GROUP

Totul despre cabluri

Moderator: peppo

MCuri WDM BRAUN GROUP

Mesajde snorlex » Lun Mar 07, 2005 4:35 pm

Buna ziua. Aveti pe stoc MC-uri BRAUN GROUP WDM - 75E (imi trebuie o pereche)?

Daca nu ce alte MC-uri WDM apropriate ca pret aveti?

Multumesc anticipat
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde webmaster » Lun Mar 07, 2005 5:31 pm

da, sint
da nu inteleg de ce nu faceti o comanda pe mail, cred ca ati primi un raspuns mult mai promt decat pe forum, unde nu cred ca e locul potrivit pentru comenzi :?: :!: :?:
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde snorlex » Lun Mar 07, 2005 5:53 pm

Ptr verificarea stocului, ciudat, merge mult mai repede decat prin mail.Bineinteles comanda se va face mail sau telefonic. Multumesc ptr raspuns si de data viitoare voi pune intrebarile pe mail, dar cateodata dureaza si 2 zile sa raspunda careva
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde snorlex » Lun Mar 14, 2005 5:03 pm

Buna ziua. Am comandat de la dvoastra 6 patch corduri SM simplex braungroup. SI s-au dovedit a fi ceea ce nu credeam. adica ele au mufe la ambele capete, si mie imi trebuia la un singur capat, la celalalt sa-l sudez cu fibra care o sa intre in MC. Imi puteti spune cum se numeau acestea?

Si acuma ca am comandat ce as putea face,...merge sa-l tai de la mijloc sa-l sudeze baietii care o sa vina cu aparatul?

Multumesc anticipat.
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde webmaster » Lun Mar 14, 2005 5:31 pm

ce aveti nevoie sunt pig-tail-uri (cred!!! acelea au conectori doar la un capat)
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde snorlex » Lun Mar 14, 2005 5:41 pm

pfua......si nu vazusem pigtailuri la dvoastra in lista.

si nu se poate face nimic cu acestea care le-am comandat eu?(solutia care o dadusem, sa le tai de la jumate si sa le sudeze)
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde peppo » Mar Mar 15, 2005 10:41 am

So, sa o luam de la inceput :
Patch cord .. este un cablu cu mufe la ambele capete
Pigtail est cu mufa numai a un capat.

Daca tai un patchcord in doua obtii 2 pigtailuri ...
Nu e nici o problema ca ai luat 6 patch corduri ... poti sa fac din ele pana la 12 pigtailuri ... dar cel mai indicat ar fi sa lasi sa faca operatia asta cei care sudeaza fibra.

Avantajul de a folosii pigtailuri in loc de a taia patchcorduri este ca pigtailurile le poti cumpara de diverse culori si sunt mai subtiri(asta te ajuta cand ai de pus multe intr-o caseta sau patch panel)

Kind Regards,
Peppo
Ultima oară modificat de peppo pe Mar Mar 15, 2005 4:18 pm, modificat 1 dată în total.
peppo
Moderator
Moderator

Mesajde snorlex » Mar Mar 15, 2005 3:04 pm

Mersi peppo ca ai fost la obiect.
DA am vorbit cu baietii care fac sudura si poti sa tai patchcordurile fara probleme.
snorlex
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde eiffel » Mar Mar 22, 2005 9:56 am

Avantajul Patch-cordurilor transformate in Pigtailuri - fibra este mult mai bine protejata si poate fi manipulata mai usor. Multi prefera Patch-corduri in locul Pigtailor din motivul asta.
eiffel
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde peppo » Mar Mar 22, 2005 10:38 am

Dezavantaju patch cord-urilor fata de pigtail-uri :
Cand umplii un patch panel de 1U (2 casete de sudura) cu 24 de pigtal-uri facute din patch cord-uri s-ar putea sa nu ii mai poti pune capacu :D ,si o sa fii uimit de ce "varza" o sa fie inauntru(tinand cont ca toate au aceasi cuoare - in spetza galbene) :shock:

Kind Regards,
Peppo
peppo
Moderator
Moderator

Mesajde eiffel » Mie Mar 23, 2005 1:05 pm

Peppo, te repeti, deja ai zis asta in postul anterior :D
E adevarat, ca avantaje la Pigtailuri.
Fiecare are avantaje si dezavantaje, alegerea trebuie facuta in functie de utilizare.
eiffel
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde peppo » Mie Mar 23, 2005 2:43 pm

Sorry, Am crezut ca nu am fost destul de explicit in primul mesaj.
peppo
Moderator
Moderator

Înapoi la Cabluri