FlorinHiT, pot sa spun altora doar ce am incercat si stiu sigur ca merge.
in wireless 2,4 g teoria si practica se intalnesc dar undeva departe

de cele mai multe ori, sunt patit de aceea spun.
eu am facul link pe distanta respectiva si merge dar nu am banda suficienta.
de aceea intrebam si eu daca se poate, in mod practic si nu teoretic, imbunatatii acel link cu ceva echip. mai de calitate poate ceva de gen orinoco sau calamp (binenteles sa nu salte pretul pana in cer, cu niste consturi acceptabile)
ma gandeam sa pun 2 carduri orinoco client si sa le conectez adhoc dar mi-e frica ca in mod adhoc nu functioneaza cu puterea maxima. pe site la proxim nu am gasit referire la problema
sau sa pun 2 AP calamp c-191, astea au putere nu gluma dar nu stiu daca rezolva problema si sa dau vreo 800 de $ si sa nu mearga....
ma gandeam ca a mai incercat cineva si a reusit sa atinga un trafic comprabil cu cei 2M poate m-as multumi si cu 1M dar nu mai jos.
Cel mai simplu ar fi sa iau o metropolitana de la ASTRAL pt vreo 40-50$ dar nu-mi ofera doar 256k ceea ce nu-mi ajunge.
ma gandeam sa pun ceva echip pe 5G numai ca asa trebuie sa iau si antenele, in 2,4 le am deja.
... sau sa-mi iau 2 Alvarioane in 5G si se rezolva dar nu ma lasa buzunarul

si asta merge pe 1-2M, e testat de altii

.
deci revenind la problema mea..... se poate sau nu cu niste costuri decente asta e intrebarea..... nimic mai mult
PS: Daca intreb ceva ce probabil stiu deja ceva...., nu face decat sa confirme sau sa infirme acel ceva....