Ma gandeam sa pun cateva IP camera la sediu.. si cate una in filiale, vroiam sa stiu daca acele camere pot rula NON-STOP... sa aibe un senzor de miscare.. in ce conditii functioneaza... detalii concrete in general.
Camerele pot rula non stop, au senzor de miscare care daca e setat la sensibiliatea corecta inregistreaza exact ce ai nevoie, au un soft prin care poti administra foarte usor pana la 16 camere, se folosec pentru interior, pot avea IP public, vizibil prin internet, etc. Mai multe detalii gasesti daca descarci "user's manual" din acest link, in format .pdf
http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=2094
pretul e acceptabil, insa ma tem ca nu o sa ma descurc cu ea, vreau sa o pun on line, dar cum fac sa nu vad decat eu imaginea, daca mai acceseaza cineva IP ul?
Mda, asta chiar ar putea fi o problema..... insa, oricat de surprinzator ar parea, producatorul a prevazut acest lucru si a introdus o autentificare cu user si parola. Autentificarea este ceruta atat pentru accesarea modulului de configurare al camerei, cat si pentru vizualizarea imaginilor transmise de aceasta. Ca masura suplimentare de siguranta poti folosi pentru camere o clasa de IP-uri diferita de restul retelei si care sa fie mai greu de cautat sau scanat.
Ce imi recomanzi sa folosesc eu pt o calitate cat mai buna si un pret bun, pt. ceea ce vreau eu sa fac (sa amplasez la fiecare punct de lucru unde este internet si o camera de supraveghere)apropo, sunet are?