interconectare netwaver sdr132

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

interconectare netwaver sdr132

Mesajde tibisan » Mie Mai 23, 2007 10:45 am

salutare la toata lumea. sper sa ma poata indruma cineva pentru urmatoarea problema: vreau sa conectez 2 locatii, aflate cam la 400m departare una de alta (din nefericire peste o cale ferata in folosinta). la firma la care lucrez am 2 modemuri radio NETWEAVER SDR132 cu antele california de 24 db, ramase pe acolo. as vrea sa interconectez astea 2 intre ele fara alte echipamente suplimentare, dar am vazut pe net ca mai imi trebuie si o baza, modelul CU132. se poate sari peste aia? plus, daca poate cineva sa ma ghideze cum setez sdr-urile alea ar fi fantastic (nu am mai facut vreodata retea radio, iar cumpararea vreunor echipamente nu se justifica).
tibisan
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde betuel » Lun Sep 24, 2007 8:11 am

nu ai nevoie de california pt 400 de metri :D .. chiar nu merita,... montaj si alte minuni :shock: .. mai bine ceva mai mic.. asta e parerea mea, tu faci cum crezi k e mai bine, iar referitor la sd-uri fi mai exact,... nu stiu la ce aparate te referi :?:
...si totusi se invarte!:)
betuel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde tibisan » Lun Sep 24, 2007 9:28 am

Intre timp am cumparat 2 acces-point-uri D-LINK, mai mici, si am incercat sa le conectez cu antenele cu care au venit. Tzeapa. Nu s-au gasit unul pe altul si pace. In conditiile in care le-am pus, de incercare, afara, cu vedere directa intre ele, la cei 400m distanta. Antenele california nu le-am preferat eu asa, asta am avut la indemana. Le-am cuplat, in locul antenelor originale mici, la noile AP-uri (mai ales ca AP-urile stau in felul asta inauntru, nu mai tre sa le izolez de intemperii, si antenele afara) si acum merge treaba cum trebuie. Oricum, mersi de reply, insa intre timp, dupa cum am zis, am ingropat modem-urile alea in tona de praf in care le-am gasit. Bafta.
tibisan
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Retele Wireless