Intek M 550

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

Intek M 550

Mesajde Juve'76 » Mar Apr 20, 2010 5:00 pm

Buna ziua,
acum 2 sapt. am achizitionat o statie M550 Intek si as vrea sa stiu daca functiile " suplimentare " ECHO, ANL, functioneaza....am inteles din detaliul tehnic ca functia ECHO functioneaza doar cu un card (cip) specific, pe statia mea nu functioneaza nici una nici alta, la ANL nici macar nu se aprinde ledul indicator. As vrea sa stiu daca e problema particulara a statiei mele si atunci sa contactez serviceul pentru garantie, sau e o problema generala gen "chinezarii cu multe butoane si care nu fac nimic".Intreb doar in ideea in care am cheltuit degeaba cca 2 mil. care ar fi diferenta intre M 550 si M 120. In rest statia functioneaza bine am echipat-o cu o antena President ML145.
Juve'76
Nou Venit
Nou Venit

Re: Intek M 550

Mesajde Moisic » Mie Apr 21, 2010 10:04 am

Buna ziua.

Functiile suplimentare lucreaza si inca foarte bine atat timp cat stiti sa le folositi. Echo (ecou) merge, necesita intr-adevar un modul suplimentar, dar il aveti, toate statiile M-550 pe care le vindem noi au modulul integrat, se cumpara separat si se asambleaza la noi in momentul in care se programeaza statia. Functia ANL (Automatic Noise Limiter) functioneaza, dar numai in banda AM care este destul de zgomotoasa,in FM nu este nevoie. Pe langa acestea, statia mai are si alte functii si dotari explicate in fisa tehnica si in manualul de utilizare: buton de reglaj la amplificare RF, reglaj de castig la microfon, indicator analogic care arata puterea cu care se emite, roger beep si asa mai departe. Cea mai relevanta este prezenta noului circui de emisie de putere cu MOSFET (tranzistor cu efect de camp) cu ajutorul caruia se poate emite cu o putere de 12W. Nu sunt deloc chinezarii cum spuneti, sunt statii profesionale facute in Italia.

Diferenta fata de M-120 este semnificativa, insa alegerea apartine utilizatorilor, se poate cumpara si o statie mai simpluta, care isi face treaba foarte bine, chiar daca are putere mai mica si nu are atatea facilitati.
Moisic
Moderator
Moderator

Mesajde Melcu » Mar Aug 10, 2010 10:29 pm

Si eu am cumparat aceasta statie si ma intereseaza daca vin la Mondoplast se poate mari puterea la 12 wati.
Melcu
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde Moisic » Mie Aug 11, 2010 8:15 am

Asistenta tehnica se asigura doar produselor cumparate de la noi.
Moisic
Moderator
Moderator

Mesajde Melcu » Mie Aug 11, 2010 10:21 am

Si firma dumneavoastra pe vremuri de criza chiar nu vrea sa faca un ban in plus ?
Eu am cumparat statia si antena de la o firma din Lugoj si are si modulul de ecou instalat si am avut banuiala ca statia a fost luata de la Mondoplast.
Stima
Melcu
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde Moisic » Mie Aug 11, 2010 10:28 am

Imi pare rau, dar asta e pozitia oficiala a companiei si asta este rolul service-ului, de a aduce la conformitate produsele aflate in termen de garantie, respectiv de a asigura servicii post-garantie contra cost pentru echipamentele a caror termen de garantie a expirat.
Moisic
Moderator
Moderator

Înapoi la Radio