Comanda statii

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

Comanda statii

Mesajde MaxiSharp » Dum Feb 07, 2010 11:28 pm

Buna ziua stimata echipa Mondoplast! Am o intrebare, o comanda pentru o statie Intek MT-5050 se poate face doar telefonic? Comanda nu se poate realiza direct prin intermediul internetului? Si as dori sa stiu daca se poate o sttie intek Dolphin care ruleaza pe frecventa VHF s-ar putea face cumva sa ruleze pe frecventa 446,0-446,1 frecventa pe care functiuneaza si statiile PMR (EX. Intek MT-5050)? Statia Intek Mt-5050 este softabila, adica la comanda primesc cablu si CD de soft sau macar se poate softa dupa placerea fiecaruia sau e standard fara a se putea softa?
Va multumesc anticipat... cu stima Maxi.
MaxiSharp
Nou Venit
Nou Venit

Re: Comanda statii

Mesajde Moisic » Lun Feb 08, 2010 10:37 am

Buna ziua! Orice produs se poate comada deocamdata doar telefonic sau printr-un mail, modulul de comenzi online nu este inca implementat. Statia Dolphin (INTEK - MR-8060) functioneaza doar frecventele VHF FM marine (156-162 MHz), nu se poate programa in frecventele de PMR. De fapt nu se poate programa deloc, totul se seteaza din meniu.
Moisic
Moderator
Moderator

Re: Comanda statii

Mesajde MaxiSharp » Joi Feb 11, 2010 2:48 am

Am depus prin mail o comanda mi-am lasat si datele personale in caz ca e nevoie Numele meu este Sebastian forgaciu si am uitat in comanda sa specific numarul meu de telefon ....este 0743/314.926. va multumesc pentru sprijin!
MaxiSharp
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Radio