ce tip de rooter pot folosi?

Solutii LAN, echipamente, etc.

Moderator: kronos

ce tip de rooter pot folosi?

Mesajde tonytza » Vin Mai 27, 2005 9:13 am

ce tip de rootre pot folosi pt management la o retea "de cartier"care sa stie sa autentifice clientii dupa mac adres , sa limiteze traficul pe fiecare client in parte , sa stie nat si sa nici nu fie prea scump?....... merci pt eventualele raspunsuri.
asa este.....
tonytza
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde Moisic » Vin Mai 27, 2005 10:32 am

Singurul router de la noi care sa stie autentificare dupa IP sau dupa adresa de MAC, dar si limitari de latime de banda este Repotec RP-IP0613, care costa 130 Euro. Mai sunt cateva mai ieftine, dar care nu au Bandwidth Control.
Moisic
Moderator
Moderator

Mesajde tonytza » Vin Mai 27, 2005 11:28 pm

Moisic scrie:Singurul router de la noi care sa stie autentificare dupa IP sau dupa adresa de MAC, dar si limitari de latime de banda este Repotec RP-IP0613, care costa 130 Euro. Mai sunt cateva mai ieftine, dar care nu au Bandwidth Control.

:D ty luni lac comanda
asa este.....
tonytza
Nou Venit
Nou Venit

rp 1708k

Mesajde tonytza » Joi Iun 30, 2005 1:12 pm

ok.... l-am cumparat... si nu prea stiu sa-l configurez.... iar cei din lan sar peste parola si modifica setarile... cu pot sa-l protejez?
asa este.....
tonytza
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde Moisic » Joi Iun 30, 2005 1:51 pm

Pai nu e chiar greu de configurat. Are manual, il citesti cu atentie si urmezi instructiunile de acolo, dar ai nevoie de ceve cunostinte de retele de calculatoare. Poti eventual sa rogi un prieten, o cunostinta care se pricepe bine la asa ceva sa te ajute sa-l configurezi. Se poate restrictiona destul de mult accesul la meniul lui de configurare (sa se faca doar de pe unul dintre porturile de LAN, dau doar de pe o anumita adresa de IP specificata in prealabil).
Moisic
Moderator
Moderator

pai....

Mesajde tonytza » Vin Iul 01, 2005 8:01 pm

in cazul asta fi tu prietenul ala de care pomeneai :)) si spune-mi de unde mai exact pot sa restrictionez accesul sa fie accesabil doar de la un singur ip...
merci
asa este.....
tonytza
Nou Venit
Nou Venit

s

Mesajde tonytza » Vin Iul 01, 2005 8:02 pm

sa nu uit.... intre timp i-am facut update sa soft... si acuma are mai multe obtiuni.....
asa este.....
tonytza
Nou Venit
Nou Venit

nasol!

Mesajde tonytza » Mie Iul 06, 2005 11:37 pm

dupa ce ajung la 20 de calculatoare legate in retea... rooteru zica ca nu mai poate ca am ajuns la nr maxim de ip-uri pe care le pot folosi...
asa este.....
tonytza
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la LAN