Ce posturi se prind ?

Ce posturi se prind ?

Mesajde SSorin » Mie Apr 13, 2005 11:38 am

Concret,ce posturi ROMANESTI se prind cu un sistem de receptie satelit ?
SSorin
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde webmaster » Mie Apr 13, 2005 1:48 pm

prima, protv intl, realitatea, N24, atomic, TV KLumea, Pax, TVRM, Taraf TV, Favorit TV, Partener TV, Tele7abc, OTV, Etno TV
Fear is the mind-killer. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain
webmaster
Site Admin
Site Admin

Mesajde SSorin » Mie Apr 13, 2005 1:55 pm

OK,un pret aproximati pt.un sistem complet,se poate ?

Multumesc

P.S. M-ar interesa cea mai mica antena .
SSorin
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde cniky » Joi Apr 14, 2005 9:18 am

SSorin scrie:OK,un pret aproximati pt.un sistem complet,se poate ?

Multumesc

P.S. M-ar interesa cea mai mica antena .

Programele romanesti descrise mai sus sunt pe sateliti diferiti, deci ai nevoie de un sistem de rotire pe antena, si tinand cont de faptul ca esti din Buc. ,nu prea ai ce sa faci cu o antena de mici dimensiuni, intradevar programele acelea le vei receptiona pentru ca spoturile sunt pe Romania, dar daca vrei sa receptionezi si alte programe de pe alti sateliti nu iti va ajunge antena. Pt. Buc. , o antena acceptabila este la dimensiui de peste 1.8m, asta in cazul in care doresti sa vezi si altceva decat romani,arabi si rusi. :lol: :lol: :lol:
smile,tomrrow will be much worst...,or not ?! ;)
-----------------------------------------------------
Imagine
cniky
Initiat
Initiat

Mesajde SSorin » Mar Mai 31, 2005 8:04 am

P.S. M-ar interesa cea mai mica antena .[/quote]

Programele romanesti descrise mai sus sunt pe sateliti diferiti, deci ai nevoie de un sistem de rotire pe antena, si tinand cont de faptul ca esti din Buc. ,nu prea ai ce sa faci cu o antena de mici dimensiuni, intradevar programele acelea le vei receptiona pentru ca spoturile sunt pe Romania, dar daca vrei sa receptionezi si alte programe de pe alti sateliti nu iti va ajunge antena. Pt. Buc. , o antena acceptabila este la dimensiui de peste 1.8m, asta in cazul in care doresti sa vezi si altceva decat romani,arabi si rusi. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nu in Bucuresti vreau s-o montez, la SINAIA.
In afara de cele rom,nu prea ma intereseaza altceva...
Cel mai mult ma intereseaza dimensiunea antenei datorita lipsei de spatiu.Trebuie montata la un balcon,unde din pacate mai e si un copac...
SSorin
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Satelit