CATV pe fibra optica...

Aici puteti discuta despre probleme legate de CATV

Moderatori: kronos, overdrive

CATV pe fibra optica...

Mesajde 2lines » Vin Feb 17, 2006 7:14 pm

Salut!

Vreau sa transmit 50 de canale TV pe fibra optica catre 2 locatii. Una este la o distanta de 4 KM fata de sursa si a doua la o distanta de 7KM fata de sursa. Am inteles ca exista echipamente de genul un emitator si 2 receptoare cu care as putea face acest lucru.

Acum intrebarile:

1. exista receptoare care se pot monta in exterior? (dimensiuni reduse, etanse etc)
2. ce echipamente imi recomandati?

Va multumesc,

Adrian Ghita
2lines
Nou Venit
Nou Venit

Transmisie CATV fibra optica...

Mesajde overdrive » Mar Sep 19, 2006 11:24 am

Pentru problema dvs recomandarea noastra este:Emitator optic de 4 mw(acest tip de emitator are functia de reglare automata a nivelului de rf de la intrare pentru un flux optic optim si se comporta foarte bine la mai mult de 40 de canale-cela fara AGC sint recomandate pina la 20 de canale).Receptoarele de tipul MW2002(din fabricatie sint proiectate pentru a lucra in conditii grele-etansare etc...)si care permit continuarea liniei optice pentru alt tip de receptor pina la distanta de 7 km fata de sursa.Daca aveti o retea anume,pentru consultari va rog sa trimiteti un mail la service@cables.ro .O zi buna!
overdrive
Moderator
Moderator

Înapoi la CATV