Antena externa la SENAO NL-5354AP1 Aries2 ?

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

Antena externa la SENAO NL-5354AP1 Aries2 ?

Mesajde netixgroup » Mie Iun 07, 2006 8:56 pm

A incercat cineva sa conecteze o antena externa pentru 5 ghz la SENAO NL-5354AP1 Aries2 ?
Daca da, scheme, figuri, ceva............ :)

Si daca a folosit cineva mai mult timp acest ap, cum se comporta la voi, in general, ca stabilitate ?
(Adica, se merita sa pierzi garantia pentru a atasa o antena externa ? )

( http://mondoplast.ro/ro/index.php?pg=ft&id=1711 )
netixgroup
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde FlorinHiT » Sâm Iun 10, 2006 11:20 am

in general Ap-urile Senao sunt foarte stabile ,chiar foarte ,probabil si ptr faptul ca are putere ceva mai mare dar sta f prost la capitolul sensibilitate..Nl-5354AP1 ,dupa cum scrie ,sta chiar foarte bine cu sensibilitatea ,asa ca ar trebuii sa ai incredere in el si sa-l desfaci si sa-ti faci treaba ,ca oricum nu ai ce sa strici la el ,mai mult ca sigur are o placa PCMCIA cu mufe MMX parca asa le zice.
PS daca cumva mai auzi vreun zvon ca sta prost cu sensibilitatea ,nu-l folosii in locuri aglomerate ca iti face probleme!Chiar daca retelele respective nu sunt pe canalul tau si fac un trafic mai mare ,e clar imediat clacheaza si senao ,nu spun asta din auzite ,am si eu senao care imi indica semnal 52% (deci indeajuns) dar la anumite ore din zi ,odata da niste reply-uri de de sute chiar 2-3000de ms :(
Yo...
FlorinHiT
Expert
Expert

Mesajde mesteru_dan26 » Mie Noi 15, 2006 6:17 am

Nu va mai chinuiti ca nu merge sai atasezi antene externe lui senao
2 saptamini mam chinuit eu insumi sa fac o retea cu 2 antene parabolice pe 200 metri cu senao.Leam desfacut toate bune si frumoase dar o antena este folosita pentru receptie una pentru emisie si nu stiu cum sa faci sa mixezi semnalul si ce se va mai putea intimpla.Eu am incercat sa mixez semnalul cu 2 condesatori dar nu am avut decat esecuri.Nam reusit sa le fac sa functioneze pe 200 metri.2 saptamini a durat episodu asta in fiecare zi nu aveam altceva de facut decat sa testez ap-urile. Ulterior am renuntat la idee si am cumparat 2 ap-uri cu antena detasabila dual band si su soft care stie si setare pentru distanta mare.
mesteru_dan26
Nou Venit
Nou Venit

antene ?

Mesajde zerounu » Vin Noi 17, 2006 1:33 am

Eu nu inteleg de ce a trebuit sa foloseste antene externet pe 200m cand puteai sa le lasi cu antenutele lor .
zerounu
Initiat
Initiat

Mesajde FlorinHiT » Vin Noi 17, 2006 10:03 am

a vrut sa faca link pe distanta mai mare mah ,si a incercat si el ca omul "marfa" acasa! :)
Yo...
FlorinHiT
Expert
Expert

Pentru Zerounu

Mesajde mesteru_dan26 » Vin Noi 17, 2006 10:11 pm

Scuza-ma dar ce cauti aici.Cred ca teai ratacit.
mesteru_dan26
Nou Venit
Nou Venit

Mesajde zerounu » Vin Noi 24, 2006 1:42 pm

mesteru_dan26 scrie:Nu va mai chinuiti ca nu merge sai atasezi antene externe lui senao
2 saptamini mam chinuit eu insumi sa fac o retea cu 2 antene parabolice pe 200 metri cu senao.Leam desfacut toate bune si frumoase dar o antena este folosita pentru receptie una pentru emisie si nu stiu cum sa faci sa mixezi semnalul si ce se va mai putea intimpla.Eu am incercat sa mixez semnalul cu 2 condesatori dar nu am avut decat esecuri.Nam reusit sa le fac sa functioneze pe 200 metri.2 saptamini a durat episodu asta in fiecare zi nu aveam altceva de facut decat sa testez ap-urile. Ulterior am renuntat la idee si am cumparat 2 ap-uri cu antena detasabila dual band si su soft care stie si setare pentru distanta mare.

Nu cred ca foloseste o antena pentru emisie si una pentru receptie . Daca in prospect scrie ca e dual si functioneaza simultan in ambele moduri eu zic ca o antena e pentru 2.4 si una e pentru 5.7 . Asta cu dioda, condensatoru, insumatu ... e frectie la picior de lemn :)) .
Uneori lucrurile sunt simple doar noi le complicam (valabil si la mine) . Mergand pe ideea ca tre insumate pigtailurile poate nu ai acordat atentie la un detaliu minor, o mufa la antena, poate antena e stricata, puii mei .

Tu poate ar trebui sa mai incerci ca ai dat banii pe ele dar eu care ma gandeam sa iau 2 din astea cred ca ma las pentru ca din prima ma trage inapoi faptul ca nu are antene detasabile .

Numa bine
zerounu
Initiat
Initiat

ap senao

Mesajde mesteru_dan26 » Mar Dec 05, 2006 11:04 pm

Prietene ma joc cu electronica de la 12 ani,sunt inginer electronist asta iti zic nu sa ma laud,si mai inainte de faza sa dau net am avut o afacere cu televizoare second ,daca era problema de o mufa o rezolvam.Cumpara-le fati o suta de draci cu ele si dupa ce te saturi cauta-ma sa-ti dau niste ap-uri k lumea.Am modelul asta de 8 luni in bridge pe 12 km si merge cam 10-12 mega.Nu se blokeaza si la bani costa 170 euro.
mesteru_dan26
Nou Venit
Nou Venit

aparat minune

Mesajde zerounu » Dum Dec 17, 2006 4:55 pm

Salut,

Care e firma producatoare a aparatelor minune ?

Numai bine .
zerounu
Initiat
Initiat

Mesajde netixgroup » Sâm Mar 24, 2007 12:02 am

Mai, deci nu a pus nimeni pana acum antena externa la ap........ :cry:
Asta este.
Pentru cei electronisti, nu mai puneti condensatori pe antene, ca ..... iese ............. nu stiu ce. :!:
Si tot cei electronisti, pe 200 m se foloseste ap-ul cu antena lui. Si pe 500 m se foloseste ap-ul cu antena lui. Pe 7, pe 8, pe 12 km, se foloseste ap-ul cu antena parabolica ! :roll: :shock: :wink:
netixgroup
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Retele Wireless