Amplificator semnal

Aici puteti discuta despre probleme legate de CATV

Moderatori: kronos, overdrive

Amplificator semnal

Mesajde Boogy » Vin Aug 18, 2006 4:17 pm

Buna ziua,
Am probleme cu semnalul de la ASTRAL si as dori sa-mi cumpar un amplificator de semnal (nextraCOM AMP860 - Home TV Amplifier - http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=2135), insa as avea unele intrebari:

1. am optat si pentru pachete suplimentare la astral si as dori sa stiu daca voi mai putea viziona acele canele (actualmente am un convertor care nu prindre acele posturi).

2. pe televizor nu prind un anumit canal intrucat acesta este la capat de banda (amplificatorul ma va ajuta) ?

Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca afirmatiile mele nu sunt corecte din punct de vedere tehnic (nu cunosc domeniul)!
Boogy
Nou Venit
Nou Venit

AMP860...

Mesajde overdrive » Mar Sep 19, 2006 11:07 am

Amplificatorul respectiv are rolul doar de a amplifica semnalele din banda de frecvente 45-862MHz.Toate posturile care le receptionati acum se vor receptiona fara probmele si dupa montarea amplificatorului.Daca tv-ul dvs nu are selectorul de canale cu banda largita cu ajutorul unui depanator tv puteti inlocui selectorul respectiv cu unul cu banda larga(asta daca tv-ul nu este productie mai veche si nu merita investitia).Oricum convertorul dvs strica si mai mult semnalul prin transpunerea in alta banda de frecvente(optimul este inlocuirea selectorului de canale cu unul mai performant).Atentie!Acest amplificator nu permite amplificarea benzii de frecvente alocate pentru internet prin cablu(asta in cazul in care aveti acest serviciu activat).
overdrive
Moderator
Moderator

Mesajde Boogy » Mar Sep 19, 2006 11:13 am

va multumesc pentru informatii.
cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta (un depanator tv) ? imi este foarte greu sa ma deplasez cu televizorul pana la un centru special.
Boogy
Nou Venit
Nou Venit

...

Mesajde overdrive » Mar Sep 19, 2006 11:27 am

Nu stiu un centru de depanare la care sa va indrum dar incercati la un service-ul tipului de tv care aveti dvs.
overdrive
Moderator
Moderator

Înapoi la CATV