Achizitionare Intek M550

Aici puteti discuta despre echipamente radio Alinco

Moderatori: Moisic, marion75

Achizitionare Intek M550

Mesajde medanro » Joi Mar 31, 2011 6:04 am

Doresc achizitionarea de la Dvs a unei statii Intek m550 si am inteles ca aceasta poate veni cu putere marita de pana la 12w. Mentionez ca eu am achizitionat tot de la Dvs acum ceva timp un Amplificator 100 Watts L.100R Braun care in instructiuni spune ca nu se recomanda sa "intre" in el statii cu putere mai mare de max 5w. Intrebare:
1. cand voi face comanda trebuie sa precizez ca nu vreau cu putere marita sau exista posibilitatea de a comuta de la 4w la 12w un buton ceva(se poate pune contracost)?
2. Ce se intampla daca "leg" statia cu 12w la amplif se poate arde ceva? sau amplificatorul isi face treaba si daca statia scoate 12w ?
3. Daca o cumpar nemodificata(4w) functiile suplimentare lucreaza normal banuiesc, ma refer la Echo, Anl ?
Am cerut lamuriri pentru a alege cat mai bine, multumesc anticipat de raspuns.
medanro
Nou Venit
Nou Venit

Re: Achizitionare Intek M550

Mesajde medanro » Mie Apr 06, 2011 6:28 am

medanro scrie:Doresc achizitionarea de la Dvs a unei statii Intek m550 si am inteles ca aceasta poate veni cu putere marita de pana la 12w. Mentionez ca eu am achizitionat tot de la Dvs acum ceva timp un Amplificator 100 Watts L.100R Braun care in instructiuni spune ca nu se recomanda sa "intre" in el statii cu putere mai mare de max 5w. Intrebare:
1. cand voi face comanda trebuie sa precizez ca nu vreau cu putere marita sau exista posibilitatea de a comuta de la 4w la 12w un buton ceva(se poate pune contracost)?
2. Ce se intampla daca "leg" statia cu 12w la amplif se poate arde ceva? sau amplificatorul isi face treaba si daca statia scoate 12w ?
3. Daca o cumpar nemodificata(4w) functiile suplimentare lucreaza normal banuiesc, ma refer la Echo, Anl ?
Am cerut lamuriri pentru a alege cat mai bine, multumesc anticipat de raspuns.

Aloo ! imi poate raspunde si mie cineva ? ...Mai este activ forumul?...sau scriem ca fraierii pe aici?
medanro
Nou Venit
Nou Venit

Re: Achizitionare Intek M550

Mesajde marion75 » Joi Apr 28, 2011 9:16 am

Salut. Scuze de intarziere. Statia Intek M-550 Plus are in emisie 4 w, ea poate fi ridicata pana la maxim de 12 w. Dar Legal, nu e voie decat 4w . Amplificatorul L-100 suporta pe intrare maxim 8 w.
1. Cand faci comanda trebuie sa ajunga statia in service pentru modare la puterea de emisie.
2. Daca se intampla sa legi impreuna statia la amplificator, sigur, finalul amplificatorului se va '' praji ''.
3. Daca cumperi statia nemodificata, oricum functiile ei functioneaza. (ANL nu este folosit in Romania).

Cu stima si respect !!! Marian Toncea Service Mondoplast Bucuresti
marion75
Moderator
Moderator

Înapoi la Radio