acces point de interior pus afara

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

acces point de interior pus afara

Mesajde ellife » Sâm Sep 19, 2009 10:35 am

Buna ziua,
Am un acces poin de la edimax, de interior, pus in afara cladirii pe un perete. Din el pleaca cablu cate o antena omni de exterior. In pozitia actuala, acces point-ul este protejat de ploaia si de soare, dar nu si de frig. Si cum noaptea este tot mai frig, si vine si iarna, as vrea sa stiu in ce fel de cutie sa-l bag? Ceva din oferta mondo m-ar interesa, dar nu stiu ce se preteaza pentru astfel de echipamente, si cat de bun e pentru frig si condens.

Ce imi recomandati?
ellife
Nou Venit
Nou Venit

Re: acces point de interior pus afara

Mesajde Moisic » Mar Sep 22, 2009 8:47 am

Buna ziua, in mod normal astfel de AP-uri se folosesc doar in interior, daca vreti sa-l tineti afara o faceti pe propria raspundere, dar din experienta proprie foarta multa lume foloseste in exterior switch-uri sau AP-uri bagate in cutii. Puteti lua si de la noi o cutie etansa, in mod normal este construita pentru distributie de telefonie, dar se pot pune si alte echipamente in ea, costa 8 euro + TVA.
Codul ei este SLDB20P-O01 si din pacate nu avem imagini cu ea, doar daca veniti la unul din punctele noastre de lucru sa o vedeti.
Moisic
Moderator
Moderator

Re: acces point de interior pus afara

Mesajde ellife » Mar Sep 22, 2009 6:56 pm

multumesc, maine incerc sa vin sa vad cum arata.
ellife
Nou Venit
Nou Venit

Înapoi la Retele Wireless