1963A s-a resetat pe defaul

Solutii, echipamente, compatibilitati, etc.

Moderatori: Moisic, kronos

1963A s-a resetat pe defaul

Mesajde FlorinHiT » Mar Noi 07, 2006 11:16 am

Zilele trecute m-am trezit cu un WAP 1963A care s-a resetat pe default de unu singur ,am mai patit asa cu 2xWAP1963 ,dar alea zici ca aveau un ceas intern si se resetau pe defaul foarte des ,adica la 2 -3saptamani....avand in vedere ca asa ceva nu se mai fabrica ar fi pacat sa-l dau deoparte ..aveti vreo solutie ptr mine?!
Eu un am mai intalnit problema asta si la alte scule ,spre exemplu la un Linksys wrt54g vers.5 care la fel il gaseam resetat la 0 ...iam pus pe el alt firmware linux ,dd-wrt ,si de atunci n-au mai fost probleme de genul asta!
Yo...
FlorinHiT
Expert
Expert

Re: 1963A s-a resetat pe defaul

Mesajde proteus » Joi Noi 09, 2006 8:57 am

Am patit si eu acuma vreo 2 luni cu un WAP-4033 dar nu stiu dc...am dat vina pe curent, o mica fluctuatie sau ceva. Am 2 linksys-uri si le`am pus dd-wrt, mergeau super bine insa au "crapat" dupa jumatate de zi, imi stateau toate ledurile aprinse la el.
proteus
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde FlorinHiT » Joi Noi 09, 2006 10:34 am

Eu tind sa cred ca la planet s-a resetat din cauza condesului ,o fi facut scurt pe undeva sau poate chiar pe la butonul de reset...dar e ciudat ca eu eram pe faza in timpul cand a cazut....timp de 30min -1ora a scazut semnalul de la 33% pana la 6% si automat cadea linkul din cauza semnalului....si a scazut semnalul pana nici restartul ap-urilor nu readucea linkul "la viata"...

Apropo de linksys ,am schimbat si eu la wrt-uri de mi s-a acrit....aveam 5 wrt cumparate si vreo 13 sau 14 prin stornari :) incepusem sa-mi fac prieteni la firma de unde le cumparam...dar n-am mai rezistat si cum mi le schimba imediat le vindeam ,asa sigilate cum le primeam si eu....am reusit sa raman cu un wrt54g vers.5 care si asta avea probleme pana sa-i pun dd-wrt....defectul lor era ori ramanea fara semnal ori cadeau de numai se aprindeau nimik ,nicidecum sa mi se aprinda ledurile!
Yo...
FlorinHiT
Expert
Expert

Mesajde proteus » Dum Noi 12, 2006 7:18 pm

Hmm...am patit si eu chestii de genu....scadea linku pana nu mai mergea deloc...am rezolvat problema prin punerea stalpilor unde era omnidirectionala, la impamantare :) . De fiecare data cand ploua afara, AP-urile care erau pe omnidirectionala "crapau" si nu stiam dc . Pana nu am legat antenele la impamantare nu am rezolvat problema.
proteus
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Retele Wireless