Curs valutar

19-Dec-2018

1 EURO = 4.6478 RON  
1 USD = 4.0820 RON  

Etichete
fibra opticaswitchrouterrouter wirelessswitch gigabitstabilizator de tensiunepoez-wavecablu utpswitch cu managementcabinetstatie radio cbstatie radio autostatie radio19"rackapceilingtavangigabitcameraplanettemperaturehumiditysensorpolitaantene satelitlightwallmountsfpstabilizator trifazictviahdhikvisionturbohdsmartvu+fibarocontrollersnmppdushelfgatewayterouter wireless routerindustrialprizaplugunifiamikotkb4kxsfp3kmddmraspberry pi 2 model bmountableantene 24ghzenergyaudiojackrcaraspberry pivideocable4 contactraftperete802.3atcomutatormeterswitch poemicro switch720p3000door phone1000mmountsoloserverwdmhdmisfp+solar10gelectriciconectoriraspberryconectorventfanac routerrtl8370-gr2200turngertduinocablu ftpelectricaeotecdatefixas2rapidip661500cutiearduinofemalestacking sfpmobilafbcmiraa4combo22ucat5injector42u37u27umeshoutdoor650ups1200600010kvainverterepscentrala5ghzlcddoor locksirencabluraspberry pi 2 model b+ kitvu+ tuner dvb-c/t/t2popphd10000razberry100minoxrouter gigabitsipraspberry pi 3 model bgepon6004chgiga 850nm mc high wuality900banana pigamingbalunduo2sinus8501050baterieab cryptobox 600hdcablu alimentare1300duo 2usbpcisplitergigaethernetlaptophd826548pl80l45delld630d-63020kvavu+ duo2vu+ solo21000ftthbanana proacumulatorwmt60l60usb sticksmoke sensormonturaftptester150mconvertortermostatplcvgadvrflood sensorunorelay switchrgbwdimmerwallsocketblindmicroswitchwindow sensordoor sensorpatchtrifazicwirelessvideo interfonmotionmetalicpir4ksepigtailapcsasiuventilatiew2camewratvinvertorcoaxialgas47usinvera plusrepeterwifi

ANPC

 » Aparate de sudura fibra opticaSplicer Sudura Fibra

Splicer Sudura Fibra AI8

Signal Fire - AI-8

Signal Fire AI-8 este succesorul modelului AI-7. Cu un software îmbunătățit și procesul de sudare optimizat, timpi de sudare au fost reduși. Timpul minim necesar pentru o sudură este de 6 secunde (pentru modelul anterior - 8 secunde), iar pentru încălzirea tuburilor termo-contractabile de 15 secunde (model anterior - 18 secunde).
Diferența dintre modele este accentuată de culorile diferite ale carcaselor.
Alte imagini:
Splicer Sudura FibraSplicer Sudura FibraSplicer Sudura FibraSplicer Sudura Fibra
 
Splicer Sudura Fibra
Disponibil in rate prin Grenke

Pret vechi:
8.598,43 RON fara TVA


Pret nou:
7.436,48 RON

*) Pretul nu contine TVA

Disponibilitate :
Sunati

 
 
 

Signal Fire AI-8 L5870 este o noutate pe piața aparatelor de sudat fibra optică. În ciuda tehnicilor avansate de poziționare și sudare a fibrei, echipamentul este ofertat la un preț foarte competitiv. Precizia lucrărilor efectuate cu Signal Fire AI-8 va fi cu siguranță apreciata atât de utilizatorii începători cât și de instalatorii cu experiență. Calitatea și fiabilitatea sudurilor efectuate cu Signal Fire AI-8 au fost confirmate de o serie de teste efectuate în diferite condiții de mediu și pe mai multe tipuri de fibră optică.

Signal Fire este o companie dezvoltată dinamic, specializată în producția de aparate de sudat fibrele optice. Sediul central din Chengdu, angajează aproape 200 de profesioniști. Echipamentele sunt construite cu componente de top de la producători de renume (inclusiv Europeni) bazate pe soluții tehnologice conforme standardelor și certificărilor mondiale. Caracteristica distinctivă a aparatelor de sudat fibra optică de la Signal Fire este utilizarea telefoanelor inteligente pentru configurare și arhivarea datelor de funcționare pentru diagnostic. Produsele acestei companii au căpătat recunoaștere în piața de profil din întreaga lume.
 
Signal Fire AI-8 utilizează tehnologia de aliniere de bază (există opțiune de aliniere a stratului exterior de protectie) care asigură atenuarea minimă a îmbinărilor. Firele de fibră sunt poziționate de către 6 motoare pas cu pas de la Siemens , ceea ce reprezintă o excepție absolută în această categorie de preț. Dispozitivul de sudare poate fi utilizat atât pentru lucrul cu trasee de fibră optică cu o lungime de 100 kilometri, cât și pentru sistemele FTTH care necesită conexiuni punct-la-punct scurte, în instalații LAN și sisteme de supraveghere video pe bază de fibre. Modelul AI-7 este controlat de un procesor quad-core care asigură timpi rapizi de reacție (splicerul este gata de funcționare după 3 secunde) și asigură rapiditatea operațiilorde sudură și de încălzire a manșonului. Splicerul este unul dintre cele mai rapide dispozitive de acest gen, disponibil în prezent pe piață și cel mai rapid din clasa sa de preț.
 
Ecranul de 5,1 inci cu rezoluție de 800x480 pixeli și luminozitatea reglabilă fact utilizarea sa fie simplă și intuitivă, chiar și în condiții de iluminare dificile. Sistemul optic oferă factor de mărire de 300 , ceea ce face foarte ușor să observați operațiile de îmbinare și analiza vizuală a rezultatelor (în două planuri). Durata minimă de îmbinare este de 6 secunde , iar timpul de încălzire a manșonului (manșoane de 40 mm) este de numai 15 secunde . Lumina încorporată permite operatorului să lucreze chiar și fără alte surse de lumină.
 
Ghidajele universale de fibră asigură confortul și rapiditatea în utilizare - pot susține fibre SM sau MM de 250 μm sau 900 μm în tampoane sau tuburi, pigtailuri, fibre izolate în cauciuc, multi fibre sau cabluri DROP. Aparatul de sudură redă diferite moduri programabile cât și modul Auto ce funcționează perfect în majoritatea cazurilor.
 
Carcasa este făcută din metal acoperit cu un strat de protecție din cauciuc. Camera de sudare și cuptorul de încălzire sunt făcute din plastic de înaltă calitate. Setul include o cutie de unelte ce conține toate uneltele necesare, sursă de alimentare și accesorii (amplasate într-un sertar pe două niveluri montat pe șine metalice). Ce este important , instalatorul nu trebuie să scoată aparatul de sudură din carcasă în timpul lucrului - cutia oferă un suport solid și stabil. Întreaga cutie este făcută din plastic durabil și are un element detașabil ce poate fi folosit pe post de scaun sau masă mică.
 
Echipamentul este dotat cu baterie reâncărcabilă 7800mAh ce are suficient curent pentru cca 200 de suduri și cicluri de încălzire ale cuptorului. Timpul de încărcare al bateriei este de numai 3.5 h. Conceptum "Press and remove" (apăsați și scoateți) al compartimentului bateriei permite schimbarea foarte rapidă a bateriei (se poate achiziționa o baterie de rezervă). Adițional, aparatul de sudură AI+7 este dotat cu un conector USB pentru încărcarea unui telefon inteligent+++
 
Elemente distinctive:
 
* 6 motoare pentru poziționarea fibrelor,
* opțiuni de aliniere de bază sau de aliniere a placajului,
* Opțiune de mod AUTO,
* factor de mărire x300,
* procesor quad-core care oferă timpi de răspuns rapid,
* timp de splicing de la 6 secunde,
* Perioada de încălzire rapidă (15 s pentru manșon de 40 mm);
* configurație cu aplicația dedicată smartphone (Android / iOS),
* aplicația poate crea rapoarte de funcționare (export la xls),
* Afișaj mare (5.1 ") cu luminozitate reglabilă,
* carcasă metalică acoperită cu strat de cauciuc,
* built-in lampă LED,
* baterie interschimbabilă de mare capacitate (7800 mAh, aproximativ 200 de operațiuni de îmbinare și încălzire);
* timpul de încărcare a bateriei: cca 3,5 ore,
* Port USB pentru încărcarea unui smartphone,
* suporturi universale pentru fibre,
* set de instrumente practice de înaltă calitate,
* Set de accesorii diverse.
 

 

Germany Siemens stepper motor Germany Roth ROUST linear guide Japan Sanyo lithium battery Aviation metal material